Re: mamusie marcowe 2014
Jeśli chodzi o imiona to:
chłopiec: Jaś, Pawełek albo Łukasz
dziewczynka: Marysia, Zosia a może Helenka? ;p
Evelcia ja obstawiam hormony i nie stresuj się tym, mysle,ze większość przyszłych mam ma tego typu chwile, s****hu, zwątpienia etc. huśtawki takie, napoczątku yłam okroooopna, teraz od jakiegoś czasu jest ok, zatem co dalej... ;)? już się boje kolejnej obsuwy hormonalnej ;)
Co do ruchów to jeszcze troszkę :) Mnie tak naprawdę ciężko było sobie wyobrazić Maluszka ( w pierwszej ciąży) tak wiecie...,że Ono tam jest taki bobas ;p,dziecko i więzi mi brakowało... dopiero jak się urodziła to ...miłość od pierwszego wejrzenia chociaż i po porodzie hormony dawały o sobie znać i te lęki,że z czymś nie dam rady,ale grunt to się nastawiać,że większość tak ma i nie od razu Rzym zbudowali :P, daj sobie czas.
Hehe jak pisze Kocur też mi się czasem wyć chce bo ciągle jeszcze te słabsze 3 miesiące przechodzę,ale mam nadzieje, że tak jak w pierwszej ciąży chociaż ten środkowy trymestr będzie piękny ;p bez dolegliwości ;p, a przechodziłam wszytsko chyba co się dało ;) od koniec ciężko było,ale damy radę ;p wsyztsko dla tego Maluszka,którego jak już położą na brzuchu to ... :D
Zmienia się wszystko,ale niekoniecznie negatywnie ;) zależy od zorganizowania i pomocy najbliższych, ja dzięki Mężowi zawsze mam chwile dla siebie i po porodzie jak już tylko mogłam to chętnie "uwalałam" się w wannie na godzine i Mąż ogarniał wszystko.
ooo tak, bol glowy tez,ale taki tlacy mnie trzyma ;/
Luciolla Twoje hormony tez normalne ;p hehe.
Ja już myslalam,zeby tym apapem się ratować może trochę chociaż pomoze.
0
0