Mamusie marcowe i kwietniowe 2015

Hej hej :)
czy są już jakieś mamusie marcowe? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie marcowe i kwietniowe 2015

Darlonek powodzenia jutro i daj koniecznie znać po usg co słychać u Twojej fasolki :)

Wszystko w porządku:) nie ma co prawda jeszcze dzidzi tylko piękny pęcherzyk. Wyniki ok, ale progesteron w dolnej granicy więc 3x2 luteinka. Kolejna kontrola za tydzień. Wedlug ostatniej miesiączki to 6 tydz i 1 dzień. :)

Trzymam! Daj znać po :)

Gratuluję!!! Trzymajcie za mnie kciuki. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza. Nie mogę sie doczekać mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Super Ineska :) ciekawa jestem co tam u mojego słychać, na razie daje mi nieźle w kość...zdążyłam się pochwalić, że mam lekkie mdłości, a dziś kolejny dzień umieram, jadę na nektarynkach :P

Hejka.
Jestem po usg. Dzidziuś ma prawie 2 cm:)
Dostałam receptę na czopki, które zmniejszają mdłości. Pewnie ich nie wykorzystam ale w razie kryzysu będą pod ręką.
Dobija mnie ta temperatura, a ma być jeszcze cieplej:( Walka o przetrwanie w moim przypadku.

Ja też spalam z 2 godz i teraz nie wiem co że soba zrobić. A przed chwilą dopiero zjadłam większy posiłek po którym mnie nie zemdlilo i były to frytki z piekarnia...a wczoraj zrobiłam taka pyszna zupke i dziś miałam na nią wielką ochotę no ale cóż...;) ciężki dzien dziś mam ech ;)

No to przespałam większość dnia...co ja będę robić w nocy :/

agi8877 Trzymam kciuki!!! :) Ja idę w sobotę. Według moich obliczeń to będzie 6 tc więc mam nadzieję, że zobaczę nie tylko pęcherzyk :) Brzuch i piersi też nadal bolą, ale to jest do zniesienia.

Dziękuje:)

Byłam w poniedziałek, lekarka widziała już pęcherzyk ciążowy ale jeszcze dość słabo. To był 5 tc. Za dwa tygodnie mam kontrole, w miedzy czasie badałam bete hcg i ładnie przyrasta. Dostałam tez d*phaston profilaktycznie bo mam bóle brzucha ale jestem dobrej myśli:)

Poza tym czasem zasypiam na stojąco i piersi bardzo mnie bolą:/

No chyba dziś jakiś taki senny dzień jest, bo u mnie w pracy też wszyscy zamuleni. Jak do tej pory sporadycznie mnie mdliło i chyba zaczęło się jak jeszcze nie wiedzialam, że jestem w ciąży. A dziś od rana :( Nawet obiadku zjeść nie mogę, bo na samą myśl mi niedobrze :(

Oh dziewczyny chyba taki dzień dziś mamy, bo ja też chodzę śpiąca, szkoda że moje dziecko pełne energii nie ma ochoty na drzemkę:p
U mnie mdłości pojawiły się w 7tc, miałam nadzieję, że ze tym razem ominie mnie ta przypadłość. Nie narzekam, w poprzedniej ciąży było dużo gorzej.

Darlonek od kiedy masz mdłości?

Mam to samo poza mdłościami...obudziłam się o 4 bo nie mogłam spać, a teraz nie mam na nic siły co chwile zasypiam...

Umieram dziś....:( Straaaasznie chce mi się spać, nie mam na nic siły i cały czas mnie mdli :( Dziś jest równo 6tc, a poniedziałek i usg coraz bliżej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lucky83 - w poniedziałek zaczął się 9tc.

ja również witam nową mamusie:)

No to się rozkręcamy :P witam nowe mamusie :)

Super! Witam i gratuluję :)

Cześć dziewczyny
I ja dołączam do Was :) termin wstępnie 02.04, wizytę mam dopiero w poniedziałek i nie mogę się doczekać. To moje drugie dziecko, mam już prawie 3 letnią córeczkę.

Ineskaa, a który to tc?

Inne tematy z forum

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...