Mamusie październikowo - listopadowe cz. 3

1.10 -malutka22
2.10 - iskierka28
5.10- jolga
5.10.- diverta
5.10.- speedforyou
6.10- madzia.77
12.10 Parchatek
13.10 narzeczona81
13.10 Mutti
16.10 aga-m
16.10 moniaa84
17.10 medullah
20.10 emaderka
22.10 lolita2912
23.10 mawera
25.10 jabuszko66
27.10 gosiaczek2006
28.10 Ivvvka

listopad:
6.11 karolaa
8.11 elfica
17.11 alias
17.11 Moni :)))
18.11 judina
22.11 amoruccia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie październikowo - listopadowe cz. 3

Monia ja mam to samo, Maleństwo w komunikacji kopie, jakby było zachwycone jazdą :D

Mi dzidzia siedzi na pęcherzu... bym mogła w toalecie siedzieć non stop. Jakoś dziwnie się ułożyło.

Witam
Powiem wam szczerze że wypiję jeszcze mleczko i idę zaraz spać , jestem potwornie zmęczona po weekendzie
Wczoraj zaliczyliśmy kino ze znajomymi , byliśmy na Dyktatorze a później spacer po Długiej a dzisiaj plażowanie w Kamiennym Potoku a później spacer plażą do Orłowa i z powrotem po drodze jeszcze oczywiście lody :) Kupiłam sobie w tygodniu wysokie filtry do twarzy i ciała i nie mam żadnych oznak słońca na swoim ciele i tak się nie rozbierałam miałam przewiewną sukienkę na sobie brzuszka nie odsłaniałam.
Maleństwo z każdym dniem coraz bardziej dokazuje zauważyłam że bardzo często w komunikacji miejskiej np skm lub tramwaj nie wiem o co chodzi ale zawsze mnie wtedy kopie :)

Narzeczona u nas piękna pogoda, więc większość czas spędza na grillach z pewnością :)

Wczoraj większość z nas siedziała na forum wieczorem, ale sierpniowo- wrześniowym :D

Malutka i jak imprezka się udała??

e tam noc muzeum ... :P nigdzie nie byliśmy :P idę kończyć tort dla synka i gości :)

Hejka dziewczyny?Jak mija weekend? Ja wczoraj zajęłam się balkonem, posprzątałam, pelargonie posadziłam i od razu lepiej :), potem wypad na zakupy a wieczorem kino. Wy pewnie śmigałyście po muzeach - noc muzeów była, ale Wam zazdroszczę. Zaraz zabieram się za robienie pomidorowej i spadam na basen. Miłego dnia!!

znalazłam konkurs na fb, pomożecie wygrać nosidełko dla Fabiana?? wygląda fajnie :)

Wystarczy kliknąć LUBIĘ TO

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376971639005185&set=a.371134139588935.73299.298305210205162&type=1&theater

Hej! No a mnie dzień zaskoczył, bo zamiast sprzątania był grill, spotkanie ze znajomą a teraz z grupą przyjaciół ruszę na Gdańsk i sprobuję się wbić na juwenalia... Stwierdziłam, że trzeba korzystać bo potem jak dzidziuś przyjdzie na świat to niełatwo będzie się urwać z domu. Także sprzatanie odkładam na jutro! Miłego wieczoru!! Ale piękna pogoda!

ja nie mam planów na dzisiaj, czyli dzień jak co dzień :D muszę coś wymyślić jak uatrakcyjniać czas młodemu, żeby jak padnie wieczorem to dłużej spał rano.

ząb mnie boli ... :/

Cześć przyszłe mamuski =] też jestem mamą listopadową i pażdziernikową =] A TERAZ SPRZEDAJE CIUSZKI PO MALUSZKACH są to ciuszki na jesień zime całe zestawy cała wyprawka dla chłopczyka od urodzenia do 6-9mca =] STAN PRAWIE JAK NOWE SAME FIRMÓWKI MEGA PAKA OK 50szt info i zdjęcia ciuszków chętnym wyśle na maila CENA 150zł

spodnie ok 15 par
bluzki 6szt
buty 3szt
czapeczki 4szt
kompl.czapka szal rękawiczki 1szt
kombinezon zimowy 2szt
śpiworek do spania 1szt
sweterek 1szt
bluzy 4szt
body 3szt
pajace 3szt

pozdrawiam i życze powodzonka !!!!

Dzień dobry :)

Jak już mówiłam ja lekko przymulać będę w tym miesiącu przez sesję :) W poniedziałek mam egzamin, na wtorek i środę projekty więc tak trochę lipa z tym weekendem, chciałabym już ten za 2 tygodnie bo lecę do Paryżaaaaa :) :D

Oo jest i Ivvvka. Dzień dobry!

Czesc Malutka, czesc Jabuszko! I ja was witam porannie:) Choć dla was to już pewnie jak środek dnia skoro wstałyście tak wcześnie! Ja w tygodniu wstaje o 5:30 to w weekend wyleżę najdłużej do 8:00..

Jakie macie plany na ten piękny weekend? Ja jak co sobotę sprzątanie, zakupy, spacer z małą, szykowanie obiadu.. Nie mam na to czasu w tygodniu. Ale po pracy w szkole praca w domu jest wręcz odprężająca:) Póki co jednak reszta domowników śpi, więc nie będę się rozbijać po mieszkaniu z odkurzaczem. Więc czas na forum:)

Dziewczyny, nadal głowię się nad zakupem zmywarki- Hotpoint Ariston czy Electrolux? Może któraś z was dla odmiany od tematów dzieciowych coś w tej kwestii doradzi.

biedne jesteście z tym wstawaniem :(
ja się przebudziłam jak mąż do pracy wychodził (coś przed 9) i tak leniuchuje sobie :)

jabuszko, mój synek wstał dzisiaj o 5.15 ... więc i ja musiałam :/

Witam, z rana i jak zawsze 6:30 i ja muszę być na nogach masakra. Nawet jak można spać to organizm się budzi i nawet leżeć się nie da... ojojoj

Ivvvka
Wygrałam bon na bieliznę ciążową niestety na razie nie mogę nawiązać z tą firmą kontaktu a na bonie niema żadnych informacji na co czy za ile. Ale się okaże. I do tego miesięczną kuracje LaciBios femina i parasolkę do tego.
Ale to jakiś postęp chociaż raz cokolwiek się udało:)

oj Mandy byłoby cudownie gdybyśmy mieszkały bliżej siebie i miały sponsora to by poszalało na zakupach :)

Ja też się nudzę. Zrobiłam synkowi maraton z elmo i się przespałam:P

Diverta nie zawsze marka oznacza rewelację, ale może np kolor nie będzie się spierał?? ja kupiłam Małemu jeden z kapturkiem w mama i ja, używamy go już 2 lata i jest super. Mięciutki i kolor wciąż ok, żółty. Koszt wtedy chyba 28-35zł nie pamiętam dokładnie :)

Tak mandy, w pracy:)z jednej strony fajnie,z drugiej bywa to czasami wszystko męczące:)

Diverta, dobrze,że teraz się urządzacie,a nie jak będzie dziecko,nasza mała miała 1,5 roczku jak lataliśmy po sklepach i wszystko wybieraliśmy do domu,nie dało się na niczym skupić,porozmawiać ze sprzedającym,tylko latało się po całym sklepie za dzieckiem:)

Czesc dziewczyny
Dostałam zamówiony ręczniczek żuczek z Motherhood i spieszę donieść że: miękki jest, ale nic specjalnego. Jak dla mnie normalny ręcznik. Nie wiem czy jest taki SUPERchłonny, to się okaże w październiku, ale nie wygląda jakby wyróżniał się w tym zakresie. Także nie wiem czy drugi raz bym kupiła, czy raczej wybrała o połowę tańszy z Ikea (mają tam takie fajne zielone). Poza tym ręczniczkiem to chwilowo zakupy dzieciowe odpuściłam, bo moją uwagę pochłonęły kafelki, lodówki, zamrażarki, okapy, zmywarki, piekarniki, mikrofalówki...

Witajcie weekendowo:)
Wróciłam z pracy a tu niespodzianka- przyszedł zamówiony ręczniczek żuczek z Motherhood. Powiem tak, miękki jest, ale nic specjalnego. Jak dla mnie normalny ręcznik. Nie wiem czy jest taki SUPERchłonny, to się okaże w październiku, ale nie wygląda jakby wyróżniał się w tym zakresie. No ale jest i dobrze. Kupię jeszcze jeden z Ikea za 25 zł i będzie si. Ja chwilowo zakupy dzieciowe odpuściłam, bo moją uwagę pochłonęły kafelki, lodówki, zamrażarki, okapy, zmywarki, piekarniki, mikrofalówki...
Dziś troszkę cieplej i mam nadzieję że sobota i niedziela będą cudowne. Muszę porządnie odpocząć bo w przyszłym tyg nie mam w ogóle weekendu (szkolenie, grr).

Inne tematy z forum

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...