Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 24*

Sierpień:
gianella - 02.08. - dziewczynka / Kliniczna
Eliska - 03.08. - dziewczynka Gaja -Zuzanna / Zaspa
Sylwia- 04.08.- chłopak! :) / Kliniczna (?)
Sanszajn - 04.08. - chłopczyk / Redłowo
mariols - 05.08. - dziewczynka Wiktoria :*/ Kliniczna
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08. - dziewczynka:)
karing - 07.08.
agag_agag - 09.08 - chłopczyk Szymek /Zaspa
ania84 - 12.08. - dziewczynka Liwia / Kliniczna
kasiowa87 - 12.08. chłopiec Antoś / Kliniczna
Ania32 - 13.08. synek Filip / Kliniczna
asela - 15.08. - dziewczynka Gaja Daniela / Redłowo
Kasita - 17.08. - Synek Tymek / Kliniczna
Ola81 - 17.08. - dziewczynka :) / Wejherowo
GosiaS - 18.08.
Zetka- 18.08 synek, Wojtuś :)/ Zaspa
Paula - 19.08. chłopczyk Antoś :)
AgusiaB - 20.08. - synek Wojtuś :) / Kliniczna
Bimka - 21.08. - chłopczyk Adaś ;) / Redłowo
aga81gd - 23.08
Martek - 25.08 - chłopczyk
łucja81-26.08- synek:)- chyba Maciej / Wejherowo
Mammamia - 28.08 - synek Maciuś / Redłowo
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08 - dziewczynka / Kliniczna
asiaM - 30.08. - chłopczyk

Wrzesień:
ania85 - 01.09. dziewczynka
Galuszka-03.09.córcia Nina albo Maja/Wejherowo lub Redłowo
nanik - 03.09.- dziewczynka Wiktoria
Asiunia81 - 05.09. - chłopczyk
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09. - chłopczyk / Redłowo
Fretka - 15.09. chłopczyk
agusp - 15.09. dziewczynka / Swissmed
LADY_D - 16.09. synka¤ Jasia:)
miskab - 17.09 - synek Jasiek / Wejherowo
Roli - 17.09. - synek / Kliniczna
Alana - 18.09. - córeczka Laura / Redłowo
gomarried - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.- dziewczynka :) Amelia / Kliniczna
malutka22 - 22.09. - synek Fabian / Redłowo
okruszek_ - 22.09 - synuś Marcin / Kliniczna
ivi83 - 09.09. - synek Olaf / Borys, może Zaspa
krasnal699 - 24.09.synalek Konrad :)/Klinczna ale to wszystko na razie raczej:)
Iskierka28 - 29.09 - córeńka / Wojewódzki/Zaspa

poprzedni watek;http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-sierpniowo-wrzesniowe-2012-23-t389378,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 24*

Ja tez trzymam kciuki za Adasia!
U mnie Bartek też chory, ma wysoką gorączkę i nic więcej. Co mu zbije to zaraz wraca.. Jak małż wróci z pracy to ich wyslę do lekarza.. Ja nie mam na to nerwów.... :(

matko każdy coś Agusek trzymamy kciuki za Adasia

Trzymam kciuki za Adasia agusek! i pomodle sie, trzymaj sie cieplo!

Cześć dziewczyny, mam nadzieję że u was wszystko ok bo nie mam czasu czytać co piszecie.:( Jestem z dzieckiem moim na Polankach w szpitalu..... Okropna historia jak będę miała więcej czasu to napiszę. Nie wiem co z moją ciążą obecną bo nie mam czasu na wizyę usg , mam nadzieję ze za tydzień uda mi się ze szpitala wyrwać do Doeringa i że z małą wszystko ok. Trzymajcie się do następnego i trzymajcie kciuki za mojego Adasia :(((

nanik, dobrze, żę wszystko okej z Wami!

ja zła jestem, dzwoniła do mnie położna umówić się na wizytę bo się "stęskniła" .. pytam jej czy usg działa, bo miesiąc temu niet, a ona, że jeszcze NIE DZIAŁA i MOOOOŻE jak ładnie poproszę to zejdzie ze mną ginka na dół i mi zrobi ...

zła jestem i jak mi tam nie zrobią to chyba aferę wykręce już tym razem :/

ja pamiętam cały dzień ślubu, i później kościół i wesele... żałuję tylko, że tego jedzonka nie pojadłam więcej, bo dobre było... ale jutro sobie odbiję, kuzyn się żeni i to jeszcze na dwa dni przed naszą rocznicą :)
już się doczekać nie mogę :)

widzę, że noc nie tylko dla mnie była ciężka... tez co chwilę biegałam do toalety i spać nie mogłam... eh... takie uroki ciąży :) ale już niecałe 2 miesiące zostały, trzeba się wziąć w garść i wytrzymać:)

Sylwia i nanik dobrze, ze juz lepiej ;)

Ja tak jak Malutka pamietam wszystko, od rana do rana... ;p

nanik , dobrze ze wszystko w porzadku ....

a ja sie w nocy strasznie wiercilam i za kazdym razem do kibelka, mąz tylko skwitował ze sie wierce i nie moge chyba spac, wstawalam moze z 5 razy, ale na szczescie szybko usypialam wiec jestem w miare wyspana.....

ach ślub i wesele :) mi tak szybko mineły ... ja tylko pamietam ze maz zakladal mi tak obraczkę, ze nie chciała wejsc bo pchal na siłe i "zawinał" mi na zgieciu palca tą skórę i na siłe zaczłął wciskac hahaha a ja do niego ze ma pokręcić, ogolnie obrączka była kupiona luzniejsza .. a tu taki wyszedł zonk :D i troche beylam na niego zla ...

a wesele to pamietam ze sie nic nie najadlam z tego stresu, za to na poprawinach odbiłam :)

Ja pamiętam ze ślubu wszystko :) ale przed wejściem do kościoła złapał mnie taki stres, że wzięłam 2 walerinki forte. Dostałam po niej takiej głupawki, że non stop się śmiałam w kościele pod nosem:P nie mogłam się uspokoić, a mój cudowny mąż jeszcze cicho beknął i myślałam, że popuszczę ze śmiechu :D

a mi się wydawało, ze ślub pamiętam. I że cały czas się szczerzyłam. A na filnie prawie cały czas grobowa zestresowana mina hehe
Za to w ogóle nie pamietam co było na stołach, jakie żarcie ile czy ładnie wyglądało czy smaczne itd ;)

Sylwia... dobrze, ze juz lepiej.

no i Gianella, gratuluję!:) bardzo się cieszę ,że dzidzia zdrowa:)trzymajcie się ciepło!:)

Sanszajn współczucia, ja po porodzie dostałam hemoroidów, położna kazała mi przeć ,,jakbym miała zrobić porządną k*pę:D no i tak parłam aż wyparłam, nie tylko dziecko:D od tamtej pory miałam dwa razy i bardzo bym chciała ich uniknąć przy kolejnym porodzie, podobno trzeba wypychać przeponą ale zobaczymy. Nie wiedziałam, że to jest takie cholerstwo, ani siedzieć ani leżeć,nacięcie przy tym to pikuś..podobno dobre są kapsułki cycklo3forte, kumpela mi polecała ale nie wiem bo sama ich nie próbowałam:)

no i już wróciłam moja dzidzia zdrowa tylko ma podwyższone tętno i pewnie dla tego bo bardziej się rozpycha. teraz dostaąłm zalecenia LEŻEĆ.

ja ze ślubu też nie wiele pamiętam a na przysiędze nawet płakałam a tego też nie pamiętam tylko na filmie widziała :)

Bimka wydaje mi się, że to jednak klocek, bo ona wtedy nic nie jadła, akurat siedziała i się nimi bawiła .. i jak wpadłam do pokoju to się dusiła, a potem mi powiedziała, że połknęła i że wzięła go do buzi bo chciała się na niby napić .. ( bo to taki kubeczek mały był)

zresztą, taki tylko jeden był, szukałam wszędzie, na korytarzu, w domu, z latarką, no nigdzie nie widzę ... chociaż baardzo chciałabym go znaleźć ..

no nic, jestem spokojniejsza jak nic dodatkowego nic się nie dzieje, więc mam nadzieję, że tak będzie dalej i w******:D

a ja się pochwalę, że wczoraj dostałam paczkę od babci i zamówione ciuszki z forum i mam peeeełno fajnych ciuszków dla Młodego ;).

sprawdzę czy pralka mi wyjdzie i wypiorę pierwszą turę ;) może się odstresuję i poprasuje bo ja żelazka ogólnie w domu nie dotykam haha

i smoczki dostałam i butelkę, ale nie taką jak chciałam tylko tego dr brown czy jakoś tak, zobaczymy czy się sprawdzi, i pieluchy tetrowe i flanelowe i pierdoły jakieś ;). Fajnie! zaczynam czuć chyba, że to tuż tuż!

Iskierko daj znać jak będziesz Napisałam ci PW

a może ona jednak tego klocka nie połknęła, może coś innego? jakieś jedzenie? A ona mówi, że klocek...

Hey hey!
Gianella - co za wieści!!! Maleńka duża ta Twoja dziewczynka ;)
zdrowiaa dla Was! Trzymajcie się!

Krasnal no ;) teraz to już mężatka ;)

u nas chyba okej, odespałam trochę chociaż strasznie się bałam nocy, ale Lena się nie budziła i hasa sobie właśnie :).
Wczoraj jeszcze raz byłyśmy w wojewódzkim bo mi cały obiad zwróciła, ale dziwnym trafem i zbiegiem okoliczności stwierdzili, że wymioty od wirusówki a nie od klocka ..

kupa była, klocka niet ... czekam i szukam dalej i obym go znalazła :/

idę w końcu kawkę wypić i ogarnąć życie!

Tak to jest z tymi ślubami. Emocje są ogromne. U mnie było podobnie. Ani ja ani mąż mamy luki w pamięci:)

No mam właśnie ten nieszczęsny posterisan. Błogosławione te, które nie mają z tym problemów! To jest paskudne! Spać w nocy nie mogę bo boli. Na d... spać nie mogę bo boli, na boku boli, na brzuchu spać nie mogę bo boli wszystko inne! Chyba jakieś kompresy zaczne robić stosując korę dębu i jakieś szarlatańskie zaklęcia...

Posterisan H czy jakos tak miala czopki i masc i powiem ze bardzo mi pomogly przy Sandrze, teraz tez wylazlo paskudztwo ale po masci przeszlo i na razie spokoj, tylko nie wiem czy to jest na recepte czy nie.

Ale pogoda...Lazienke z nudow cala umylam i nawet okna w duzym pokoju, wiem ze pada i okien sie nie myje ale przynajmniej smug nie widze i wydaja mi sie taaaakie czyste :)

krasnal, ja tez kościoła nie pamiętam ;) Jakby nie video to bym nie uwierzyła, że ślub miałam ;)
Pamiętam co sie działo od momentu jak już byliśmy w samochodzie na estakadzie ;) (jakieś 3 km od kościoła)

Inne tematy z forum

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...