Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 5*

Sierpień:
gianella - 02.08.
Eliska - 03.08
Sylwia- 04.08
Sanszajn - 04.08
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08
karing - 07.08
agag_agag - 09.08
ania84 - 12.08.
Ania32 - 13.08.
asela - 15.08.
Kasita - 17.08.
Ola81 - 17.08.
GosiaS - 18.08.
Paula - 19.08.
Bimka - 21.08.
Martek - 25.08
Mammamia - 28.08.
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08

Wrzesień:
ania85 - 02.09.
nanik - 03.09.
Asiunia81 - 05.09.
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09.
ivi83 - 09.09.
Fretka - 15.09.
agusp - 15.09.
Roli - 17.09.
Alana - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.
krasnal699 - 24.09.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 5*

Sanszajn, ja nigdy sie nie pocilam naprawde nigdy, zadnych plam na bluzkach, smrodku spod pachy nic a nic, antyprespirant zawsze starczal mi na rok bo jak mi sie przypomnialo to go uzylam a teraz to masakra poprostu mokre mam pachy:(((( nie wiem jak to latem bedzie az sie boje:(

Alana nie daj sie bakterii!!!!!!

Eliska gratuluję!!! :)

No połówkowe to w połowie ;), ja na następnej wizycie będę miała i już się dogadałam z ginką, że zabieram rodzinkę ;)

ja już się tak nakręciłam, że się coś zmieni, że co usg będę pytała czy na pewno chłopak hahaha

kupiłam sobie truskawki w Kauflandzie, pycha! Na hali w Gdyni też są, po 16 zł za kg

w ogóle beke miałam z ludzi w Kauflandzie, promocja cebula za 5 zł + wiadro gratis, wszyscy sie rzucali na tą cebulę jak na złoto, cebulę całymi wiadrami kupowali, hehe :P a te wiadra warte 1,99 zł
ciekawe co oni beda z tą cebulą robić....

Alana, co ty gadasz, do połówkowego mamy jeszcze wszystkie kupę czasu

Dziewczyny troche malo dyskretne pytanie ale czy pocicie sie jakos wiecej teraz? Ja nie wiem czy to hotmony czy cos innego ale czasem to normalnie mam takie plamy pod pachami, w sumie to raczej bezwonne ale jednak, chyba bede zabierala wszedzie dodatkowa bluzke :)

Ja juz tez chce wiedziec co tam we mnie buszuje :) ale jeszcze 3 tyg akurat mezulek wroci juuupiiii :)
Pozdrawiam w ten ponury i wietrzny dzien

ja wam też zazdroszczę, wy już znacie płec , badania połówkowe a ja jeszcze nie miałam nawet przezierności karkowej, wy bedziecie juz pakowac torby do szpitala a ja bede sie połówkowym martwić.. cieżko być na szarym końcu

a moje bakterie chyba daja o sobie znać.. ;/ spać w nocy nie mogłam :(

mi sie wydaje ze jak mi lekarz powie co mi tam w brzuchu siedzi to i tak nie uwierze taki ze mnie niedowiarek bez powodu jest :D

Ale żeście się naprodukowały...

Sylwia, ja w ogóle z Madzią miałam tak, że bardzo długo nie chciala pokazać co tam ma, miała pępowinę między nogami. W 7 m-cu lek. zobaczyła jajka, pokazała mi je i powiedziała, że jest pewna że to bedzie chłopak. A potem, właśnie 3 czy 4 tygdnie przed porodem byłam u innego gina (z resztą u tego do którego chodzę teraz) i on powiedział, że nie ma żadnych jajek tylko buła jak nic.
I nawet jak mi teraz powiedzą jaka jest płeć to do końca nie uwierzę.

Ale ja Wam dziewczyny zazdroszczę, że już co niektóre wiedzą czy będzie chłopak czy dziewczyna. Ja muszę jeszcze niestety czekać do 5 marca na wizytę ;(
No i chyba zaczynam powoli czuć ruchy dziecka bo jakoś momentami dziwnie mi się robi jakby mnie coś łaskotało w środku.
A dzisiaj zjadłam prawie kilogram winogron. Byłam z mężem na zakupach w biedronce i jak tylko je zobaczyłam wiedziałam, że będą moje hehehe a były pyszne mąż nawet nie zjadł ani jednej winogrony bo jak się dosadziłam to nie zdążył wrócić od sąsiada z meczu hehehe

Eliska gratuluje!!

Nanik dzidzia chce byc tajemnica:) Super ze wszystko ok:)

No ja też właśnie wróciłam od lekarz byłam na USG tym genetycznym :). Oczywiście wszyściutko ok :D
Powiem wam szczerze to moje dziecko to jest takie uparte- napewno po mamusi :) tylko machalo tymi rączkami i nie chciało das się zmierzyc
A ja glupia tak się bałam

Eliska gratulacje !!! :)

Eliska gratulacje :)

Ja pod koniec pierwszej ciąży też miałam bakterie w moczu dostałam jakieś tabsy,chwile później urodziłam,musieliśmy zostać jedną dobę dłużej w szpitalu,bo młody miał przez to też coś z wynikami,ale to byłam jedna doba więcej i do domku :)

ja też się zapisałam na warsztaty :D

wczoraj moja przyjaciółka poczęstowała mnie koktajlem z truskawek,pycha !!!

A ja byłam na usg i na dzień dzisiejszy.. będzie dziewczynka :)))
Wszystko super z dzidzią więc jestem szczęsliwa :))

Ja mieszkam w bylym domu kombatanta. Tutaj srednia wieku to 70 lat:) Nie wiele osob znam ale staram sie mowic dzien dobry wszystkim pewnie nawet obcym :) Tylko jedna jest dziewczyna w moim wieku to czasem z nia pogadam.
Rosne i rosne mam wrazenie ze mam brzuszek z dnia na dzien coraz wiekszy a dzidzia tak slodko sie rusza ze az mi milo na duszy :)

Ja też dziś kupiłam truskawki w warzywniaku, ale niedobre są.
Na warsztaty się nie wybieram, bo ode mnie z Chyloni to prawie godzina- nie chce mi się wlec taki kawał.
Ja mieszkam w swoim mieszkaniu dwa lata i znam tylko kilkoro sąsiadów, niektórych jak mijam na klatce to nie jestem pewna, czy tu mieszkają czy do kogoś idą i czasem do jakichś obcych ludzi mówię "dzień dobry" i patrzą na mnie jak na przygłupa;) Ale druga sprawa to taka, że u nas w klatce jesteśmy najmłodsi, większość to emeryci, albo małżeństwa po 40-tce.
Fajnie mi na razie na tym zwolnieniu- wcale się nie nudzę:) Wczoraj kupiliśmy komodę i wieczorem skręcaliśmy a dziś sobie układałam rzeczy w szufladach, byłam na zakupach, posprzątałam, zrobiłam obiad i dzień zleciał.

oj my to mamy smaki:))))

ja dzisiaj kapustę kiszoną przegryzłam nutellą :D

no to dobrze Alana ze przynajmniej nie dokucza ci:) ja tez dzis zurawine lyknelam,
a co do zachcianek wczoraj jadlam paczka a maz paluszki cebulowe i tak sobie pomyslalam ze fajnie by to sobie polaczyc no i nawbijalam tych paluszek do paczka:) palce lizac:)

Nie no na truskawki jeszcze ochoty nie mam :).

Jeśli chodzi o sąsiadów to ja też u mnie w bloku znam tylko jednego natomiast mój mąż już wszystkich nawet z bloków obok. Wiecie jak to jest tu się w piwnicy spotkaja tu przy aucie i wogóle. jak ja z prac wracałam o 19 to mi się nawet sąsiedzi nie marzyli.

Inne tematy z forum

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...