Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 7*

Sierpień:
gianella - 02.08.
Eliska - 03.08 - dziewczynka
Sylwia- 04.08 - chłopak! :)
Sanszajn - 04.08
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08 - dziewczynka:)
karing - 07.08
agag_agag - 09.08
ania84 - 12.08.
Ania32 - 13.08.
asela - 15.08. - dziewczynka
Kasita - 17.08.
Ola81 - 17.08.
GosiaS - 18.08.
Paula - 19.08.
AgusiaB - 20.08.
Bimka - 21.08.
Martek - 25.08
łucja81-26.08
Mammamia - 28.08.
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08

Wrzesień:
ania85 - 02.09.
nanik - 03.09.
Asiunia81 - 05.09.
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09.
ivi83 - 09.09.
Fretka - 15.09.
agusp - 15.09.
Roli - 17.09.
Alana - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.
malutka22 - 22.09.
Okruszek - 22.09.
krasnal699 - 24.09.
Iskierka28 - 29.09

link do poprzedniego:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-sierpniowo-wrzesniowe-2012-6-t314936,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 7*

no własnie dlatego mnie ten Doering kusi ;)

koleżanka chodziła do tej azjatki i mówi, że bardzo miła, przyjemna kobieta, jak to azjatki ;) Nie jestem pewna czy to chodzi akurat o tą Tooo, ale wydaje mi się że tak

gdzieś czytałam ze do doeringa z dnia na dzień sie umawia ;)

Tak Bimka ja d Doeringa się umówiłam w ten sam dzień co miałam wizytę,akurat miał jakieś dwie luki w ciągu dnia,on przyjmuje codziennie.Mi teraz wizyta u mojego lekarza wypada na 20 tydzień,a oprócz tego też chce iść sobie do Doeringa kolejny raz tylko nie wiem czy iść wtedy w 18 czy 22 tygodniu,jak myślicie?

może Doering Ci bimka płec zdradzi ze 100 % pewnoscia :) ja chciałam sie wybrać do tej dr Tooo.. co na dąbrowie przyjmuje bo jakos tak jej dobrze ze zdjęcia z twarzy patrzy ale tez slyszałam ze jest w miare tania jak na 4d :D przetrzepałam forum :d

ja sobie myślę, że jak u mnie bedą chcieli kasy za połówkowe (chociaż w I ciązy nie chcieli, miałam ten sam pakiet, ale w sumie nie było jasno powiedziane że to jest "połówkowe") to sobie pójdę do Doeringa. Do niego krótko się czeka, nie?

Za 6 tygodni :) a do Żółtowskiego idziesz od razu po tym jak do Małyjasiak?

nat,
Dr Leszczynska przyjmuje tylko raz w tyg chyba tylko przez 3 godz wiec do niej moze nie byc latwo, nie wiem czy przyjmuje gdzies indziej.
Jesli chodzi o Dr Malyjasiak to raczej nie powinno byc problemu bo przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie codziennie. Ja juz sie umowilam a ide za 2 tyg czyli 23.03 a kiedy Ci wychodzi 21 tydzien?

hehehe :D to może dlatego pierwszy raz badanie dopopchowe mnie nie bolało :D następny razem muszę się bardziej skupić :D tym bardziej, że mąż ma huśtawkę nastrojową i od w2 dni śpi na kanapie, a w dzień zachowuje się zupełnie normalnie :/ zostaje mi tylko mizianie podczas badania :D
Sanszajn a tam długo się czeka do tych lekarzy? bo ja bym chciała się zapisać po Twojej relacji :D

Hahahahahahahahaha nie mow mi takich rzeczy jak ja juz ponad 6 tyg bez meza :)

a jeszcze jak on prezerwatywe na to zakłada i żelem to ciapcia... no skojarzenia nasuwają się same :P

aura nie aura, ale "robi" ;)
hehehehe :D

ej, ja Wam powiem (w tajemnicy), ze jak byłam kiedyś w I ciązy na I usg dopochwowym z mężem i gin mi tam miział, miział, ruszał i ruszał, a mąż mnie trzymał za ręke i mi też tą rękę miział to miałam myśli zboczone i sobie wyobraziłam trójkącik :P
Nie powinno się tam kobiecie miziać bezkarnie!!!! :P

mnie jego przystojność tez nie zachwyca bardziej jego aura :D

Bimka Ty Diablico- Zboczenico hehehe

Bimka przestan haha bo jak pojde do niego za pare dni to nie bede mogła powstrzymac smiechu jak bedzie mi robił dopochwowe :D

nat, przecież żeśmy Cię ostrzegały ;)
wiec jednak doktorek ma kolejną fankę ;)
Ja tam osobiście nic w nim zarąbistego nie widzę, nie mój typ w ogóle. Ale kolezanka co do niego chodzi zachwycała się okrutnie, ja go pierwszy raz widziałam w Redłowie na porodówce.
No i ta koleżanka sie podnieca że on jest podobny do Borysa Szyca (???), no na upartego to może i jest ;) też blondyn ;)
No ale jak on tak "robi" to co sie musi dziać podczas usf dopochwowego jak on tak mizia tym wprowadełkiem i mizia i rusza i rusza.... :P
hehehehe

Nat, tu masz namiary na dr Malyjasiak
http://malgorzatatomczyk-malyjasiak.ginweb.pl/kontakt.htm
A tutaj na Dr Leszczynska ona przyjmuje w Gamecie
http://leczenie.gameta.pl/kontakt/centrum-zdrowia-gameta-gdynia.html
a z tymi plynami ze jak jest malo to slabo widac to prawda, bo ja pod koniec ciazy wlasnie przez to wyladowalam na patologii bo mialam podejrzenie (wl;asnie przez naszego dr) o IUGR. Ale wszystko bylo dobrze jak przez tydzien dostawalam kroplowki teraz pije butle wody dziennie :)

bo on taki gaduła jest i każda siedzi u niego strasznie długo, żarty pogadanki wszystko dokładnie opisuje, jak miałam grzybice to mi od strony medycznej to tłumaczył chyba z 30 min :D dlatego ja zawsze sie staram umawiac na 14:30 zeby jako pierwsza wejsc :D zawsze jak wchodze to pyta o tesciową , szwagierke, o kolezanke jak po przeprowadzce jak dzieci itp :D dla mnie na poczatku dziwne było to ze on sam z siebie zadzwoni do mnie i pyta o wyniki i takie tam i do mojej kolezanki tez dzwonił po pordzie o dziecko sie pyta itp :D nie znam lekarza innego który by sie tak interesował pacjentkami :D

A sanszajn to Ty mówiłaś o tych lekarzach :D bardzo proszę o namiary, no może racja, że konkrety lepiej, też mówił że źle widać bo za mało tych płynów mam i się wtedy zlewa czy jakoś tak :D nie wiem sama bo w kółko się w te jogo oczy gapiłam :D nawet słowa nie powiedziałam :D ale poczucie humoru super :D i o dziwo mój mąż, który nie uznaje facetów ginekologów był ze mną :D ginekolog podał mu rękę, z nim też rozmawiał tak więc został zaakceptowany przez męża :D
Nie wiem kiedy iść na to połówkowe, on mi powiedział, że najlepiej 18-22 tyg wizytę u niego następna mam 12.04 i mówił, że dobrzy by było gdybym już przyszła z badaniem, trochę mi się nie uśmiecha płacić za prenatalne 200zł a później znowu u niego 100 zł, no ale jak trzeba to trzeba.
A i weszłam o 1h później :D tyle osób było :D

Nat, jak bedziesz chciala namiary do tych dr to daj znac. z tego co mi dr mowila to najlepiej 21-22 tyg

mi sie ostatnio rozczulał nad biciem serduszka, ze niezapomniany dzwiek i takie tam :D az sama sie zdziwiłam :D

Inne tematy z forum

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?