Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 7*

Sierpień:
gianella - 02.08.
Eliska - 03.08 - dziewczynka
Sylwia- 04.08 - chłopak! :)
Sanszajn - 04.08
Mamafipcia (Pati 25) - 06.08 - dziewczynka:)
karing - 07.08
agag_agag - 09.08
ania84 - 12.08.
Ania32 - 13.08.
asela - 15.08. - dziewczynka
Kasita - 17.08.
Ola81 - 17.08.
GosiaS - 18.08.
Paula - 19.08.
AgusiaB - 20.08.
Bimka - 21.08.
Martek - 25.08
łucja81-26.08
Mammamia - 28.08.
Olcia_ - 29.08
kaska2308 - 30.08

Wrzesień:
ania85 - 02.09.
nanik - 03.09.
Asiunia81 - 05.09.
pierwsze_baby - 05.09.
Kocur86 - 06.09.
nat - 06.09.
ivi83 - 09.09.
Fretka - 15.09.
agusp - 15.09.
Roli - 17.09.
Alana - 18.09.
Fiolka - 20.09.
aguseek - 20.09.
malutka22 - 22.09.
Okruszek - 22.09.
krasnal699 - 24.09.
Iskierka28 - 29.09

link do poprzedniego:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-sierpniowo-wrzesniowe-2012-6-t314936,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie sierpniowo-wrześniowe 2012 7*

Nat, ja widzialam na monitorze mojego dzidziusia, raczki, nozki nawet nosek. Na polowkowe zapisalam sie do Dr Malyjasiak z rekomendacji doktorka, jeszcze polecal dr Leszczynska ale wtedy kiedy mam wykonac polowkowe to akurat jest 2 tyg na urlopie.
Jesli chodzi to "zachwycanie sie" to mnie to akurat pasuje, ze sie nie rozczula, bo ja z tych co konkrety wola. A poza tym on tam ma tyle ciezarnych, to by musial kazda po kolei sie zachwycac :)

hehe nie ja sie jeszcze nigdzie nie zapisywałam, mi nic nie mowił na razie ale tak czy siak chce sie wybrac gdzies na 4d :D ja pierwszy raz jak weszlam do niego do gabinetu to mowie " bożeee ale pan jest młody:O" a on do mnie "pani tez " hehe zawsze mi sie ginekolog kojarzył z starym facetem z wąsem :D

A to jego oczy, ehhhh te hormony w ciąży :D

Dziewczyny czemu nikt mi nie powiedział, że ten lekarz jest taki przystojny?? Jak mnie zatkało, wchodze do gabinetu siadam i zapomniałam co chciałam :D on się na mnie patrzy, aż w końcu pyta w czym może pomóc :D
Trochę mnie martwi jego sprzęt, ja na sprzęcie poprzedniej ginekolog sama widziałam dzidziusia a u niego nic :D na połówkote też mam iść do innego lekarze. Alana a Ty już się zapisałaś do jakiegoś? Podał mi te dwie kobiety co Ci i jeszcze Doering :D
Za mało piję i mam mało tych płynów tam w środku, znowu grzybica (już mam jej dość, ale on jako jedyny wpadł na to, że może to mąż mnie zaraża i dał dla niego też maść). I w kółko mówił, że kobieta w ciązy zje 1kg mandarynek, szklanke soku później obiad i wtedy sie dziwi, że tyje jak sam cukier je. Kazał mi pić tylko wodę :D
Z dzieckiem mówił, że wszystko ok :D ale tak nie wiem on jak facet zbadał i tyle a ta moja ginekolog poprzednia jakoś tak cieszyła się razem ze mną :D
A i słyszałam bicie serca :D jaaa super

Hejka :)

Dzisiaj już zaczynam pomału żyć :P

Nat jak tam po wizycie???

Czesc dziewczyny z rana :)) ale dzisiaj sie pogoda popsuła, dla mnie lepiej skoro i tak mam leżeć :D

Ja odpukac ( puk, puk) nie mam problemow z zebami.
Jejku nie ma to jak choroba dziecka:( Ja w przeciagu 3 tyg przeszlam razem z mala grype zoladkowa a zaraz po tym ostre przeziebienie do tego mezulek w morzu. Ale juz OK , smigamy na placu zabaw.
Na 23 marca mam umowione polowkowe USG, troche nie moge sie doczekac...

aga może twój organizm dopiero walczy ze stresem minionych dni. Spróbuj poodpoczywać kilka dni w ciszy żeby maluszek też mógł odpocząć.

agag ale historia! Dobrze że z młodą już lepiej ale uważaj kochan ana siebie.

A co do zębów to ja po poprzednich ciażach miałam wszystkie!!!! dosłownie wszystkie do naprawy! Zęby tak sie osłabiają że szok!!! i nie ma na to wpływu czy ktoś dba w ciąży o zęby czy nie. Moje ząbki są jak perełki ......w każdym dziurka.

No i wszystkiego naj z okazji dnia kobiet.
Ja dostałam od męża plastikowe kręgle z dwoma kulami (są od dzisiaj chyba w bierdonce). Synkowi "mamusi prezent" bardzo się spodobał i cały wieczór "pożyczał" je ode mnie żeby pograć. :/

agag tobie i córci podwójnego zdrówka życze wraz z życzeniamy urodzinowymi mnie w angli złapało ropne zapalenie jedynki i po wydaniu na dentyste sadyste ponad 100funciaków w samolocie w drodze do domu przy lądowaniu ropniak mi pękł..................................... wiec 100 gb poszło sie borować mają tam koszmarną opiekę medyczną;/
życze zdrowia jeszcze raz zdrowia i i wogóle zdrowia
a w ramach kłopotów dentystycznych to mi dziąsła puchną;/

agag bardzo współczuję przeżyć :( masakra, biedna córeczka się namęczyła i ty też :( Teraz mam nadzieję że już lepiej z córeczką i czas abyś o siebie zadbała i odpoczywaj bo to ciśnienie to jakieś niskie ....a w ciąży ciśnienie podobno ważna rzecz!

agag trzymaj się i wszystkiego najlepszego!!
Mój ząb też już naprawiony;)

Dziękuję za życzenia :)

Wiecie co, ja dziś mniej się juz martwię o Emilkę, a bardziej o siebie samą... Rano miałam ogromne zawroty głowy, potem przespałam pół dnia i nadal mam zawroty takie że chwilami nie wiem co się dzieje... Mierzyłam sobie ciśnienie jakieś 1,5 godz po wypiciu kawy i miałam 100 na 58. Wydaje mi się bardzo niskie jak na "po kawie"

kurcze opieka w angli jest koszmarna współczuje chorpby a zwłaszcza tam, wyobrazam sobie jaka bezradnosc człowiek czuje..

mi dzisiaj krew z dziąseł leciała wiec moze to na prawde jakas klątwa zebowa :D ja wszystko zwalam na to ze dziś pełnia ;)

Nat jak wizyta u doktorka ?:)

o booziuuu jaka historia

Spóźnione życzenia, wszystkiego najlepszego!!!

no i współczuję przygody :(

mammamia zazdroszczę :(, ja nadal zostałam z niczym, chirurg jako kolejny z***ał mnie za opryszczkę a potem stwierdził, że ząb nie jest do wyrwania, także muszę czekać do poniedziałku na wizytę ... i nie wiadomo co dalej ;(

jeść nie mogę, sił nie mam, właśnie Mąż mi gotuje budyń bo tego przynajmniej nie muszę gryźć :(

Oj agag_agag... :( Wracaj(cie) do sił!

Njawyrazniej trafił się Wam ten sam wirus, który kilkoro dzieci z naszego priv forum też złapał - taka jelitówka parszywa teraz krąży (poza tym, że i szkarlatyna, ospa i rumień zakaźny). Bardzo wyczerpująca choroba.
Teraz mamy nauczkę dziewczyny z tej historii, że gdziekolwiek jedziemy bierzemy do apteczki proszki z elektrolitami, probiotyki i oczywiście inne leki pierwszej potrzeby.

Ja już mam ząb naprawiony i cały :) Mogę dalej jeść chleb ze skorupami!

agag_agag dużo zdrówka,dużo spokoju,jak najmniej problemów,wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :*

a dla córci bardzo dużo zdrówka,trzymajcie się,będzie dobrze !!!

agag dużo zdrówka dla malutkiej.

A tobie kochana najlepsze życzenia urodzinowe :*

Agag co za historia... Mam nadzieję, że z córcią się polepszy szybciutko. Ty staraj sie wypoczywać w każdej wolnej minucie :)

No i spóźnione ale szczere życzenia Urodzinowe, duuuuuzo zdrówka,że to był ostatni taki dramatyczny wybryk Maleńkiej ;)

agag jejku :( biedna Ty, jesteś w ciąży i tyle problemów, ale jaka silna i zaradna jesteś - podziwiam.

Inne tematy z forum

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...