Mamusie wrzesień-październik 2011 *14*

07.09 - gosiunia1108
07.09 - natalnik - SYN - Antoni
07.09 - sałatka - Zaspa - SYN - Pawełek
08.09 - aga_6663
08.09 - czarna84 - SYN - Dominik
09.09 - bladykot - Wejherowo - raczej CÓRKA
09.09 - Kamczik - Kliniczna - CÓRKA - Oliwia
09.09 - mamasandry - Wojewódzki - SYN - Wiktor
09.09 - Fabiankowa - Zaspa - CÓRKA
10.09 - ligia - CÓRKA - Ola
10.09 - Lipuszka - CÓRKA
17.09 - Leokadia2101 - SYN
17.09 - maniana - CÓRKA
24.09 - Jumelka - Zaspa - SYN - Jan
25.09 - Ru.mink@ - Wejherowo - CÓRKA- Daniela
25.09 - titina - Wejherowo - CÓRKA
26.09 - Ewciuś - Kliniczna - CÓRKA Klara :)
26.09 - izulucha- Londyn - CORKA Nell
27.09 - pieczenienatalia -Kliniczna - CÓRKA - Zofia
28.09 - @IzZzka@-Wejherowo-CÓRKA (raczej Maja:))
28.09- Dżina - Wojewódzki- SYN- Mikołaj
29.09 - eveline22 - Wojewódzki - SYN - Dominik

01.10 - marta29 - Wojewódzki - SYN
03.10 - rybcia6 - SYNEK
03.10 - alicja_82-Kliniczna-CÓRKA
04.10 - cheeringup- Kliniczna
04.10 - Monia Er -SYN - Cyprian
06.10 - gwiazdeczka - CÓRKA
07.10 - polapola - Redłowo - SYN- Jaś
07.10 - malinowa mandarynka - Wojewódzki - CÓRKA - Marta
09.10 - sowka - SYN
10.10 - marta.gdansk - Zaspa - CÓRKA
12.10 - misiabela - Zaspa- SYN- Łukasz
14.10 - Mangolia - Kliniczna - SYN- Piotr :)
15.10 - Ila85 - Kliniczna
17.10 - ewaaa42- CÓRKA
20.10 - Patunga - Wojewódzki - CÓRKA - Marysia
22.10 - lilo - SYN
23.10 - haniag83 - Wejherowo
24.10 - nusia85 - Kliniczna - SYN - Bartek
26.10 - lucek
28.10 - Brzoskwinka 84 - Zaspa- Córcia Nadia ;)
28.10 - gosiaczek.k - Kliniczna - CÓRKA Kinga

link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-13-t254462,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *14*

USG 4D

titina - chodzi o USG 3 D czy 4 D?

U dr. Małyjasiak-Tomczyk w Gdyni jet chyba najtaniej - 160 lub 180 z nagraniem.

no proszę :) te listwy to chyba jakieś przekleństwo jest :P Już prawie leżą i w końcu nie pałęta mi się kabel od internetu przez środek pokoju.. Niestety włączyłam TV i właśnie mój małżonek przed nim zasiadł :/ chyba zaraz zmontuje jakąś awarię kablówki :P

Marta 29 akurat w najnowszej gazetce jyska jest promocja na szafy. Jest jakas za 150zl warto kupic jesli za jakis czas rozwazasz kupno np. szafy na wymiar :)

Marta 29 ja akurat polecam szafy pod wymiar np. Indeco ale jak chcesz cos tanszego to w Jysku sa zawsze jakies promocje na szafy.

czarna84 ja juz jakis czas temu ubralam lozeczko , firany itp. zeby ulecial zapach tej nowosci. Mam nadzieje, ze w srode bedzie obiecane slonce bo chcialabym zaczac prac ubranka Julci :)
A wizyte tez mam za tydzien w czwartek :D i pwoiem Wam, ze dzisiaj o tej wizycie myslalam, ze tak szybko na nia ide. Nie wiem kiedy ten czas zlecial no ale tak to jest jak ciagle cos sie w domu dla malucha urzadza :)

no u mojej Sandry tez trzeba przygotowac kacik dla Mlodego a polki co panuje tam balagan odpowiedni do mozliwosci mojej córki tzn wszedzie wszystkie zabawki:) trzeba ja zagonic i posprzatac wtedy mozna przygotowac kacik:)

:) tylko ze dzidzia nie ma pokoju:) wszystko jeszcze zapakowane i śmierdzące nowością

czarna ciekawe ktora z nas szybciej urodzi hehe:) ja mam tez wizyte za tydziendokladnie w czwartek i tez jestem ciekawa co mi powie:)

no kurcze dziewczyny, Wy jeszcze 3 tygodnie i możecie rodzić :D ale Wam zazdroszczę!

Ciekawa jestem czy to coś znaczy z tym brzuchem, mam również wrażenie lekkich skurczów, za tydzień wizyta i mam nadzieję że się czegoś dowiem, może to już tuż tuż:)

a moze i ja bym sie przeszla na to spotkanko ale to dopiero za tydzien jak bede miala z kim Sandre zostawic
Tez raczej sie nie zdecyduje na znieczulenie ale kto wie wiec chyba warto by bylo pojsc:)

Czarna84 jestesmy na podobnym etapie ciazy i ja w zeszly piatek zauwazylam, ze brzuszek zaczyna mi sie obnizac...

no to ja też zrobiłam już całe pranie :D
dokupiłam dzisiaj prześcieradła i kocyk i już właściwie wszystko mam. A z płynów do kąpieli kupiłam Bobini Baby z oliwką. Jest tani, ma dobre opinie. A jak nie podpasuje to trudno, w razie czego mam jeszcze zwykłe mydełko bambino.
W ogóle to czuję się super, lepiej niż w I czy II tc.
Jakoś nie jest mi ciężko i w ogóle, oby tak zostało przez jeszcze dwa m-ce :)
Z chęcią dołączę do dziewczyn wybierających się na spotkanie w wojewódzkim. Samym znieczuleniem zainteresowana może i nie jestem, ale fajnie byłoby się tam przejść, może przy okazji zobaczę oddział. Także kobiety dajcie znać jak będziecie chciały pójść.

czarna84 ja robilam usg u dr Brzoski w 22 tyg. w Invikcie i z nagraniem kosztowalo 280zl. Polecam dr Brzoske bardzo dokladna i cierpliwa :)

Ja tez pranko robie caly dzien :) juz mi zostala tylko jedna pralka i bedzie koniec :D A deszczem sie nie przejmuje suszarke trzymam blizej drzwi balkonowych mam solidne zadaszenie :)

hehe widze ze to nie ja jedna mam podloge bez listew:) doprosic sie nie moge o ich polozenie:)
a ja wlasnie jem platki owsiane z mlekiem i cukrem cos mnie ostatnio strasznie na slodkie ciagnie:)
a ja to dzisiaj chcialam łóżeczko po Sandrze dla Młodego złozyc i odswiezyc ale jakos jeszcze sie boje robic rzeczy ktore wymagaja wiecej wysilku za to popralam kolderke opduszke i posciel do łózeczka i sie suszy ale tylko siedze w oknie i patrze zeby deszcz nie zaczal padac co mi to wyschnie

Ja też mam problem z listwami :)
Ale póki co, mam większe problemy, więc listwy mnie nie martwią aż tak.
Problem jest z szafą do sypialni - problem taki, że szafy nie mam. Nie mam gdzie schować ciuchów moich, małego i rzeczy typu ręczniki, pościel, koce itp. Czy znacie może jakiś sklep/komis/stolarza wartego polecenia i niedrogiego?
Chciałabym prostą, drewnianą szafę, trzydrzwiową, już mi tam wszystko jedno, czy z wieszakiem czy półkami - Z. przerobi na półki jak będzie trzeba. Nie chcę nic typu wczesny gierek czy późny jaruzelski, ani nic ciemnego. W sklepach albo mega drogie, albo brzydkie.
Od trzech tygodni przeglądam ogłoszenia na trójmieście, alegratce, allegro, tablicy i nic. W sumie jedna szafa była, prosta, sosnowa, idealna, ale Z. stwierdził, że nie ma się co spieszyć, jeszcze będą takie i w końcu nie kupiłam. Mam ochotę go udusić, jak o tym myślę. I efekt jest taki, że on się teraz po pracy boi wrócić do domu, bo ja tu pół dnia się nakręcam w tej złości, że nie mam szafy, a mogłam mieć taką ładną...

Natalia chłopcy też lubią róż. :) mój synek byłby w wniebowzięty jakby miał różowy pokój.
Myślałam że tylko ja długo czekam na listy przy podłodze. W paźdzerniku zeszłego roku mieliśmy remont w sypialni i do tej pory nie mamy listew. Ale już powiedziałam mężowi że przed wstawieniem łóżeczka musi położyć listwy.

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...