Mamusie wrześniowo-październikowe 2015 część 2

wrzesień

16.09 - Niulka Zaspa
22.09 - sabinaub Redłowo płeć nieznana
25.09 - inka Zaspa płeć nieznana
25.09 - ewela Kliniczna prawdopodobnie dziewczynka
25.09 - Agnieszka Szpital Wojewódzki czuje że dziewczynka

październik

emi - Wejherowo płeć nieznana
Dziobus - Zaspa płeć nieznana

Dziewczyny dopisujcie się ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrześniowo-październikowe 2015 część 2

Sanderka25 trzymaj się dzielnie odpoczywaj duuuużo będzie dobrze.

Nastepna wizyta za tydzien w poniedzialek, chyba zwariuje do tego czasu. No ale coz, dalej myślimy pozytywnie. Dzięki dziewczyny :)

Sanderka trzymam kciuki z całej siły

Sanderka trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze.

Sanderka współczuje, wypoczywaj dla dzidziusia, trzymam kciuki. A kiedy kolejna wizyta?

A u nas dziś smutne wieści... Rano obudziłam się z krwawieniem, więc jazda na sor, tam się okazało, że dzięki Bogu dzidziuś żyje, ale mam krwiaka w macicy, dostałam leki i potem od mojego prowadzącego zalecenia że do kolejnej wizyty leżeć, także dzień masakryczny, ale czekamy i trzymamy kciuki, że będzie ok...

Ja idę na te same badania też dr Puzio za 2 tygodnie. Testy pappa mam w komplecie z USG na NFZ.

Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam z badań tzw. genetycznych u dra Puzio, wygląda na to, że wszystko jest w porządku, fasolka ma już 6.33 cm! Dla pewności chcę jeszcze zrobić testy pappa, chociaz na 100% to i tak nie wiadomo.

Dzieci są z gumy :-)

Hej kochane;))) jak się dziś czujecie? wczoraj z bratową wzięłyśmy dzieci i pojechałyśmy do małpiego gaju tak żeby trochę się pobawiły a my chciałyśmy posiedzieć choć Agatka ma 6 lat jakoś tak nie zostawiam jej samą w takich miejscach usiadłam sobie obok obserwowałam obok mnie była ścianka wspinaczkowa Agatka weszła na nie wielką wysokość i skoczyła niefortunnie no i ma wykręcenie stawu skokowego niby nic takiego na pogotowiu Pan Doktor powiedział że robić okłady altacetem i nie chodzić!!!!!! Ach Wam mówię normalnie zamarłam słabo mi się zrobiło myślę Boże no złamana nóżka ale na szczęście nie.

A tak chciałam się wyżalić człowiek chce dobrze urozmaicić dziecku i spacer i małpi gaj i to i tamto dobrze że nie ma gipsu bo bym normalnie załamana była.

Cześć,
u mnie zaczął sie 13-ty tydzień, mdłości i wymioty mam dalej mega. Oprócz tego brak apetytu i ogólnie smaku nie mam. Najlepiej wchodzą mi i służą przeróżne zupy, chyba dzięki temu żyje. W pt byłam u położnej i w 11 dni od ostatniej wizyty schudłam 2 kg. Jutro idę na USG do prof. Preissa.
Pozdrawiam

No może się spotkamy termin ten sam:-)Ja mdłości praktycznie nie miałam (tak samo jak w pierwszej ciąży)ale brak apetytu.Na mięso patrzeć nie mogę jedyne co mi wchodzi to owoce i słodycze.Brzuszek już trochę się powiększył ale nie jest widoczny.

ja to samo! u mnie 12 tydzień, mdłości mniej, więc mam nadzieję, że i spania będzie mniej. Dziewczyny, a zauważyłyście już może puchnięcie brzyszków? Bo ja wczoraj zauważyłam, że spodnie do tej pory dobre zrobiły się jakieś podejrzanie ciasne właśnie w rejonie brzucha. A że apetyt mam bardzo słaby to trudno to powiązać z tyciem pojedzeniowym :)

No i Becik27, może się spotkamy na porodówce ;)

Mnie już nawet spanie przeszło :-) a zasypialam wszędzie, wystarczyło, że usiadłam ;-)

Lenka miałam tak samo i od 2-3 dni prawie nie mam mdłości:-)

Ehhh. 8 tydzień. Dziewczyny czy Was też tak baaaaardzo męczą mdłości i nudności? Prawie nic nie mogę jeść i osłabiona przez to jestem :/. Mam nadzieję, że Maleństwo radzi sobie lepiej ode mnie :p.

Mi w pierwszej ciąży się sprawdził ten kalendarz chiński, jest dziewczynka:-) Teraz wychodzi mi chłopiec i na usg też takie pierwsze podejrzenia mojej gin:-) no zobaczymy

A mi wyszła dziewczynka a wolałbym chłopca, bo już mam dwie córki.

Radocha jak nic z tym kalendarzem, Becik :-P wyszedł mi chłopiec

Hej dziewczyny dopiszcie mnie, witam was wsztstkie.
1.10 plec nieznana Kliniczna
odnośnie płci sprawdzałyscie w kalendarzu chińskim?Mi za pierwszym razem się sprawdziło u całej rodziny i znajomych też.Tym razem też mi wychodzi chłopak a marzyłam o córci.

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (48 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...