Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.7 :)

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
muminka1 - 4.08
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, córeczka / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08
aleksandry - 23.08

link do poprzedniego:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-6-t528599,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo- sierpniowe 2014 cz.7 :)

Ja też wczoraj miałam USG połówkowe, potwierdziła się córcia :) Moje Maleństwo waży 464g i również wszystko jest w porządku :)

hej dziewczyny ;)

wczoraj byłam na usg połówkowym, synuś nadal pozostał synusiem, waży 481 g, a najważniejsze, że wszystkie parametry w normie :)

No ja weekendy mam zawsze "rozrywkowe" ;p a dzisiaj tez cały dzień jeżdżenia i sprzątania. W sobote mam imprezkę urodzinową z parapetówą więc mam sprzątania poremontowego troszkę.

Czytam na bieżąco, ale strasznie nie lubię pisać na telefonie ;p A na komp zwyczajnie nie mam czasu ;p

Muminka - gratulację ;) To nie tylko ja jestem świeżo upieczoną mężatką ;) My mamy pierwszą rocznicę za 4 miesiące ;)

Rozyczynka co u Ciebie? Nagle zamilkłaś. Ja ostatnio padam wieczorami po spacerach i placach zabaw z Ola.

Przy okazji dzisiejszego dnia odwiedziliśmy restaurację W ogrodach w Gdyni, była któraś kiedyś może?;>

hej Dziewczyny, ciężko za Wami nadążyć ale dałam rade:) nie wiem, czy słyszałyście o tym:
http://www.siostraania.pl/artykul/po-prostu-polozna-w-gdansku
warto wiedziec:):):)

muminka1 akurat ten model ma skretne przednie kolka. My w koncu wyszlismy z zapalenia oskrzeli. Teraz na spokojnie wracamy do zywych. Nie moge doczekac sie dnia ze po sniadaniu wystawie syna do ogrodu a do domu wroci na kolacje:-) plus tymczasowego mieszkania u dziadkow na wsi!

Ja dziś odpoczywam po wczorajszym całym dniu na dworze. Po obiedzie pewnie wyjdę z Olą na plac zabaw :)

Martika dzięki;* a co do ubranek to już się umówiłam z Poliką , chyba że się jeszcze rozmyśli:p
Polika dzięki;)

Muminka-gratualcje! Oby kolejna lata minęły równie pięknie!
Nie wiem czy doczytałaś, więc napiszę raz jeszcze. Jak możesz to podeślij zdjęcia tych ubranek. Szukam jeszcze kilku rzeczy, a sama mam po synku, więc jak coś to może się np. wymienimy.

Ja tez ciagle chora jestem.juz raz bylam na antybiotykua teraz zapalenie oskrzeli i ja i mlody. Srednio raz w miesiacu chora i katar ktory nie mija nigdy. W pierwszej ciazy nie chorowalam to chyba syn mi chprobska z przedszkola przynosi...

Muminka gratulacje! I oby tych lat szczesliwych przybywalo:)
My pierwsza rocznice mamy w sierpniu wiec bedziemy swietowac z miesieczna dzidzią na rekach:)

Dzisiaj piekna pogoda, szkoda ze nie bardzo mozemy na dwor wychodzic.moze jedynie jakis krotki spacerek.

W dodatku dzisiaj maz znowu wyjezdza. Teraz zobaczymy sie dopiero na swieta....co za los.

Milego spokojnego dnia! :)

hejka;)
co do przeziębień to mnie też złapało, na szczęście tylko katar. a my dziś mamy pierwszą rocznicę ślubu;)
Sabbi fajnie, że trafiłaś na super wózek używany, widzę, że kółka nieskrętne jak mój;)

Jolcia ja w pierwszej ciąży nie chorowałam w ogóle, ogólnie choruję raz na 2 lata i to maximum 4 dni a teraz, mam po prostu dość. Nie dość ,że ciągle rozłożona to jeszcze głupi katar i ból głowy wykańczał mnie 2 tygodnie.
eh

Ja w tej ciąży też łapię przeziębienia jak nigdy,w poprzedniej ani razu chora nie byłam a też przez zimę przechodziłam bo rodziłam w maju.

My byliśmy wczoraj obok tych targów ale z Synkiem szliśmy do Krainy Kinder Niespodzianki i już nie zdążyłam zajrzeć.

Po wózek wybieramy się w następny weekend bo teraz mnie rozłożyło choróbsko - średnio raz w miesiącu coś łapię :/ Nadrabiam chyba kilka ostatnich lat.

Sabbi super, ja też będę kupowała używany. Gdybym planowała kolejne dziecko pomyślałabym może o nowym ale chcę skończyć na dwójce i nie chcę wydać za wiele kasy bo wiem że żeby później sprzedać trzeba sporo zjechać z ceny. Kiedyś wystawiłam trochę zabawek po Oli to Fisher price w idealnym stanie po ok 40 zl sprzedałam bo drożej używanych nikt nie chce a nowe Np 150zl.
My dziś byłyśmy cały dzień na dworcu dworze aż Ola kolorków chyba nabrała.

Ja dzis kupilam wozek:-) Jedo classic czy jakos tak bezowy:-) jest sliczny! uzywany ale jak nowy z gwarancja przez rok. ach chyba na serio bede miec niemowlaka w domu:-)

Muminka, jak możesz to wyślij mi fotki ubranek: marta.p-s@gazeta.pl

A ja właśnie miałam pisać, że moja mała tez jakoś tak mali ruchliwa ale zmieniłam zdanie bo wczoraj mnie tak pokopała, że aż brzuch skakał :-)

Och dziewczyny co to był za weekend :))

Poszalałam z koleżanką w Spa we Władysławowie, w hotelu mieli też ofertę zabiegów dla kobiet w ciąży więc dla odstresowania po pracy czy też tak po prostu polecam :))

A dziś od 12.30 byłam na Targach Mother&Baby w Gdańku, za darmo zrobiłam usg, mieli fajne wykłady, niezłe stoiska, kupiłam kilka rzeczy, kilka drobiazgów wygrałam :) jednym słowem bardzo fajnie, bo ceny zawsze trochę niższe niż w sklepach stacjonarnych czy internetowych.

I wydaje mi się, że to co dziś w końcu poczułam to ruchy Maluszka :))

Inne tematy z forum

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...