Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-8-t534012,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Mnie trudno nie zauważyć ;)
image
;)

Wy o ustępowaniu miejsca widzę;) ja się nie mogę wypowiedzieć, bo mi nikt nie ustępuje i pewnie jeszcze długo nie będzie;)

Ale cisza w watku, no tak cieplo ske zrobilo i sezon grillowy sie rozpoczal :-) ja zostalam przepuszczona w laboratorium, stal przede mna mezczyzna w kolejce, a pani laborantka poprosila mnie, niestety w h&m nic nie zauwazyl, ze ciezarna stoi w kolejce i musialam odstac swoje.

Jolcia mi tez jeżeli ustępują to zawsze starsze osoby.

A nie wiem czy pisałam o akcji w Lidlu ostatnio ?
Kolejka na kilometr, stoję i stoję aż otworzyła sie obok kasa, podchodze a przede mnie parka się wciska bo oni tylko koszyk mają na co ja,że tylko w ciąży jestem. ekspedientka się za głowe złapała a w międzyczasie zaczęla się przede mną babka rozpakowywać , obie zrobiłyśmy wielkie oczy ale wtedy to ani Ona ani ja nie wytrzymałyśmy, Ekspedientka Ją wyprosiła a ja kilka słów dodałam o mega bezczelności bo nie dość,że w długiej kolejce udają że mnie nie widza to jeszcze się wpychają !
Oczywiście babka na to: a ja Pani nie zauważyłam.
Nie no przeciez , jak mogłaby mnie widzieć, mam brzuch dopiero w 6tym miesiącu, jedyne 10kg nadwagi i pół metra wysokości bo metr to już by może zauważyła :/

Ale upał, byłam z Olą w parku, na placu zabaw i na lodach. Dostałam od koleżanki jakiś miesiąc temu bluzkę ciążową letnią, dziś ją zakładam a ona ciasna :)
A teraz uwaga-stoję na przystanku z Olą dziś, 3 miejsca zajęte-na 1 siedzi starsza pani a na dwóch młode i ta starsza ustąpiła mi miejsce a młode nic :)Jeszcze na głos powiedziała niech pani usiądzie bo ciężko stać z brzuchem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze Ci wspolczuje :( ja ostatnimi czasy mialam tez kilka wizyt. Wspominam jak horror a co dopiero wyrywanie.... Brrr

Oh, dokładnie tak samo się czuję!
Jeszcze dodatkowo ryczę przez cały dzień, bo wczoraj byłam u cioci stomatolożki, myślałam że czeka mnie mała plomba, a spotkała mnie wyrwanie połowy zęba :((i 2 korzeni z trzech (górna szóstka) miał on taki zakręcony korzeń, że to wszystko twało 1,5h! Ciocia, bardzo doświadczony stomatolog, jeden lepszych w Gdyni, dawno nie miała takiego przypadku.

Masakra jest dzisiaj :P

Ja tez tak sie czuje :( a na 16 ide na ślub. .. ehh

Afro u mnie tak każdy dzień od początku tej ciąży wygląda ;)

Mi też pasuje 06.05 tylko nie wiem jak ja wstanę,żeby dojechać na tą 11 do Sopotu :p

dziewczyny jak sie dzis czujecie ,bo ja masakrycznie jakby wypluta a przedtem przemielona 3 razy

Koralik jak dobrze wiedziec ze sa jeszcze na swiecie rownolatki w pieluchach:-) obysmy zdazyly z jednych wyjsc przed wejsciem w drugie:-) Trzymam kciuki! urabiam teren zaczynam jak zalatwie w poniedzialek wszelkie sprawy wyjazdowe abysmy posiedzieli w domu pare dni.

dziewczyny gratulujecie wyniku a miałam najgorszy :), czytałam, że norma jest do 140 więc byłam zadowolona

Sabbi super, że synek się dostał do przedszkola, a żeby go odpieluchować masz ponad 4 miesiące, dacie radę, trzymam za Was i za nas kciuki bo my też nie jesteśmy jeszcze odpieluchowani

Korali to super wynik;) ja miałam na czczo chyba 74 a po dwóch godzinach jakoś z 88;)
Sabbi super, że syn się dostał;))

Koralik dostal sie!!!! a mielismy tylko 8punktow. Ciesze sie jak gwizdek zeby tylko jeszcze z pielucha chcial wspolpracowac :-(
Super wynik glukozy ja mialam 83 i 93! ale 2dni przed sie oszczedzalam z jedzeniem:-) Jak do 6-tego nic sie nie zmieni to na pewno bede z synkiem bo nie mam komu go zostawic!

Koralik gratuluje takiego wyniku:)
mnie to czeka w przyszłym tyg..

co do wynikow dostalam mms od mamy mojego chrzesniaka ;) z treścią Ciociu od września bede przedszkolakiem :)

wiec radosny dzien.. :)

ja jestem trochę zalamana gdyz mam alergie.. nigdy sie na nia nie leczylam u lekarza taka wiecie, na pylki,trawy..
bralam takie zwykle apteczne leki.. bez recepty. .
i co.. mialam nadzieje ze nie będę miec w tym roku.. i d*pa od rana smarkam i smarkam,kicham i kicham.. i oczy swedza.. ehh :(

a jutro smigamy na wesele :)
i nasz wozek juz jest do odbioru w mama i ja.. :) dzwonili:)

odebrałam wyniki testu obciążenia glukozą na czczo 94, a po 2 godzinach 104 więc chyba pora na radość :)

Sabbi to jeśli TY jedziesz z synkiem to i może my się pojawimy, zobaczymy w takim razie.
Wczoraj miałam wizytę i maluszek waży ok. 1030g :), ułożony jest miednicowo, ale jeszcze ma dużo czasu do obrócenia się.
Dziś byłam na glukozie, ale tak jak w pierwszej ciąży nie było wcale źle. Panie w laboratorium proponowały nawet abym się położyła, ale nie było takiem potrzeby.

Sabbi i jak wyniki rekrutacji, synek się dostał?? Ja czekam do czerwca, dopiero wtedy w Gdyni są wyniki

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czekam na wyniki rekrutacji do przedszkola! Chyba urodze do 13:00 z niecierpliwości...... :) Mi też termin i godzina pasuje tylko będe z synem :)

No to może zabiorę się z Tobą :)

Inne tematy z forum

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?