Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-8-t534012,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Mnie tez pasuje.
Roksana śliczna córeczka.

Jolcia ja jadę z Wejherowa autem wiec mozemy jechac razem :) a do 15 powinnyśmy wrócić :) pewnie większość z Was będzie ograniczona czasowa :P

Ja odpuszczam bo mam zalecenie mocno się ograniczać z chodzeniem a i tak 14,30-15 odbieram Olę z przedszkola. Już te podróże do Gdańska na wizyty skmką to dla mnie udręka, ale chętnie spotkam się jak maluszek będzie po drugiej stronie brzuszka.
Dziś rano miałam istną rewolucję w brzuchu, Zuzia robiła sobie chyba jakieś przemeblowanie :)

Hej,dawno mnie nie było,ale podczytywałam Was regularnie;)
Wczoraj byłyśmy na echo serduszka w Invikcie-na szczęście dr po sprawdzeniu serduszka stwierdził,że serduszko ma jak dzwon,a ubytku już nie widać ! :) W razie wątpliwości i dla spokoju można po porodzie dziecku zrobić badanie,ale sądzi,że będzie ok. Kamień spadł mi z serca:)
Teraz muszę się ogarnąć ze szkołą rodzenia-raz próbowałam się dodzwonić na Zaspę,ale bezskutecznie,muszę czegoś poszukać.
Waga zaczęła mi wkońcu przyrastać i mam 3kg na plusie od początku ciaży:)Brzuszek też już widać,nawet mi ustąpiono miejsca w kolejce :D
Spotkanie super pomysł,mi też najlepiej pasowałby Gdańsk lub Sopot;)Także miejsce jak i termin wstępnie pasuje:)

No mam nadzieje, ze pogoda będzie... To zostańmy przy 11 :)

Mi tez wstepnie pasuje i ta 11 lepsza jak dla mnie:) byle pogoda byla :)

mi tez wtoreczek pasuje:)

Rozyczynka mi akurat wtorek pasuje;)
Roksana śliczne zdjęcie;)

mi wstepnie pasuje ;))))

Tak dałyście czasu z postami, ze miałam 4 podejścia żeby je przeczytać. ;p

Fantastyczne zdjęcie!!! ZAZDROSZCZĘ!!!

Jolcia mój mały ćwiczy kung-fu co wizytę a Twoja akrobację artystyczną ;)

Ja jestem po wizycie. Mamy 1500g i też jest główką do dołu. Ale gin powiedział, że to jeszcze nic nie znaczy do momentu aż brzuch opadnie...

Więc żeby było sprawiedliwie umówmy się w Sopocie ;) I może wstępnie na 6 maja 11-12?. ;) Chyba, ze macie inną propozycję. Ja tam jestem caaaaalutkimi dniami WOLNA ;P

Roksana piękne zdjęcie, super pamiątkę będzie miała Twoja córka. Ja mam wizytę we wtorek, ciekawe czy się pokaże-ostatnio miała twarz zakrytą stopami i też głowę na dole a na głowie zarzucone nogi:)

piekny dzidzius ;) ja kolejne usg dopiero z a 3tyg,ale dzis pa doktor powiedzizl ,ze mały juz ułożony głowa w dół ;)

Doering naprawdę ma rękę i sprzęt :) choć moj maluch wiecznie sie zakrywa, ręce na buzi trzyma i nie chce sie pokazać. byłam dwa razy u Praisa i nic nie było widać :(

U dr Doeringa ;) polecam:)

Dziewczyny jestem z wątku mojego czerwcowego, ale Was podczytuję :) nie mogłam sie powstrzymać od komentarza:
Roksana CUDNE zdjęcie ! W szoku jestem. Gdzie robiłaś to Usg?

Dziewczyny.. Przedstawiam Wam nasza córeczkę :)

image

ja też najbardziej jestem za spotkaniem. Jestem z Gdyni więc Sobieszewo trochę za daleko jak dla mnie. A co do remontów to my dopiero zaczynamy urządzać mieszkanie i mam taką cichutką nadzieję, że się wyrobimy do końca maja. Wyprawką chciałam się zająć już po przeprowadzce.Na chwilę obecną mam troszkę ciuszków zakupionych. Wózek, wanienkę chcemy w czerwcu ogarnąć :)

Co do pampersów to my przez cały pierwszy rok używaliśmy Pampersa, a potem kolejne pól roku Huggies bodajże. Potem już nie były potrzebne ;)

Ja oczywiscie tez za spotkaniem skoro rzucilam temat. Najlepiej Gdansk ale i Sopot moze byc. A jezeli ciezarne foczki w wiekszej ilosci chcialyby polezec na plazy to polecam Sobieszewo najwieksza i chyba najszersza plaza:-) Przyjechala bym ze swoim 3latkiem bo nie mam innej mozliwosci wiec Koralik moze by sie soba dzieciaki zajely? Moj syn tak teraz ciagnie do dzieci ze mamy moze nie byc:-)
Ja oprocz kupionego wozka i 7worow ciuchow do ogarniecia na strychu nie mam nic przygotowane. Nawet nie mamy wlasnego mieszkania bo sie remontuje:-(

Hej mamuśki :
Ja też jestem za spotkaniem i to w sumie obojętnie gdzie, bo i tak mam wszędzie daleko, najbliżej mi do Gdańska :P

Ja czuję się mega dobrze, aż się boję zapeszać :D Jedynym drobnym mankamentem jest płaczliwość, która parę dni temu się u mnie pojawiła, potrafię poryczeć się zupełnie bez powodu :D:D

W święta zamiast się obijać składaliśmy meble do kuchni, malowaliśmy itp. Tzn. ja składałam meble, mąż zajmował się resztą :)
I remont kuchni mamy praktycznie skończony, został kawałek ściany do pomalowania i w rogu fuga do położenia bo zabrakło, dziś dokupiłam :P
Teraz już z górki, został nam jeden pokój do pomalowania (bo kupiliśmy nową kanapę i kolor ściany nie pasuje :P) i korytarz do odświeżenia. Fakt faktem, że już jesteśmy dość zmęczeni ciągłym nadmiarem pracy.

Jak już te remonty się skończą całkowicie to dopiero wtedy jedziemy po wyprawkę... czyli w sumie nie wiem kiedy to będzie, mam nadzieję, że do porodu się wyrobimy :D Bo na tą wypłatę kupujemy wreszcie pustaki co by budowę trochę podciągnąć w górę :) A tak właściwie to nic konkretnego dla małego nie mam. Ostatnio rożek kupiłam, jakieś ciuszki pojedyncze nieraz jak wypatrzę, nic poza tym :D

No trudno, przynajmniej ciąża mi szybko zleci, bo pamiętam, że pierwsza mi się strasznie dłużyła, a tu się naprawdę modlę, żeby poród nas nie zastał z tym wszystkim :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

Przeprowadzka- jaka firma? (47 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??