Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-8-t534012,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Mnie tez pasuje.
Roksana śliczna córeczka.

Jolcia ja jadę z Wejherowa autem wiec mozemy jechac razem :) a do 15 powinnyśmy wrócić :) pewnie większość z Was będzie ograniczona czasowa :P

Ja odpuszczam bo mam zalecenie mocno się ograniczać z chodzeniem a i tak 14,30-15 odbieram Olę z przedszkola. Już te podróże do Gdańska na wizyty skmką to dla mnie udręka, ale chętnie spotkam się jak maluszek będzie po drugiej stronie brzuszka.
Dziś rano miałam istną rewolucję w brzuchu, Zuzia robiła sobie chyba jakieś przemeblowanie :)

Hej,dawno mnie nie było,ale podczytywałam Was regularnie;)
Wczoraj byłyśmy na echo serduszka w Invikcie-na szczęście dr po sprawdzeniu serduszka stwierdził,że serduszko ma jak dzwon,a ubytku już nie widać ! :) W razie wątpliwości i dla spokoju można po porodzie dziecku zrobić badanie,ale sądzi,że będzie ok. Kamień spadł mi z serca:)
Teraz muszę się ogarnąć ze szkołą rodzenia-raz próbowałam się dodzwonić na Zaspę,ale bezskutecznie,muszę czegoś poszukać.
Waga zaczęła mi wkońcu przyrastać i mam 3kg na plusie od początku ciaży:)Brzuszek też już widać,nawet mi ustąpiono miejsca w kolejce :D
Spotkanie super pomysł,mi też najlepiej pasowałby Gdańsk lub Sopot;)Także miejsce jak i termin wstępnie pasuje:)

No mam nadzieje, ze pogoda będzie... To zostańmy przy 11 :)

Mi tez wstepnie pasuje i ta 11 lepsza jak dla mnie:) byle pogoda byla :)

mi tez wtoreczek pasuje:)

Rozyczynka mi akurat wtorek pasuje;)
Roksana śliczne zdjęcie;)

mi wstepnie pasuje ;))))

Tak dałyście czasu z postami, ze miałam 4 podejścia żeby je przeczytać. ;p

Fantastyczne zdjęcie!!! ZAZDROSZCZĘ!!!

Jolcia mój mały ćwiczy kung-fu co wizytę a Twoja akrobację artystyczną ;)

Ja jestem po wizycie. Mamy 1500g i też jest główką do dołu. Ale gin powiedział, że to jeszcze nic nie znaczy do momentu aż brzuch opadnie...

Więc żeby było sprawiedliwie umówmy się w Sopocie ;) I może wstępnie na 6 maja 11-12?. ;) Chyba, ze macie inną propozycję. Ja tam jestem caaaaalutkimi dniami WOLNA ;P

Roksana piękne zdjęcie, super pamiątkę będzie miała Twoja córka. Ja mam wizytę we wtorek, ciekawe czy się pokaże-ostatnio miała twarz zakrytą stopami i też głowę na dole a na głowie zarzucone nogi:)

piekny dzidzius ;) ja kolejne usg dopiero z a 3tyg,ale dzis pa doktor powiedzizl ,ze mały juz ułożony głowa w dół ;)

Doering naprawdę ma rękę i sprzęt :) choć moj maluch wiecznie sie zakrywa, ręce na buzi trzyma i nie chce sie pokazać. byłam dwa razy u Praisa i nic nie było widać :(

U dr Doeringa ;) polecam:)

Dziewczyny jestem z wątku mojego czerwcowego, ale Was podczytuję :) nie mogłam sie powstrzymać od komentarza:
Roksana CUDNE zdjęcie ! W szoku jestem. Gdzie robiłaś to Usg?

Dziewczyny.. Przedstawiam Wam nasza córeczkę :)

image

ja też najbardziej jestem za spotkaniem. Jestem z Gdyni więc Sobieszewo trochę za daleko jak dla mnie. A co do remontów to my dopiero zaczynamy urządzać mieszkanie i mam taką cichutką nadzieję, że się wyrobimy do końca maja. Wyprawką chciałam się zająć już po przeprowadzce.Na chwilę obecną mam troszkę ciuszków zakupionych. Wózek, wanienkę chcemy w czerwcu ogarnąć :)

Co do pampersów to my przez cały pierwszy rok używaliśmy Pampersa, a potem kolejne pól roku Huggies bodajże. Potem już nie były potrzebne ;)

Ja oczywiscie tez za spotkaniem skoro rzucilam temat. Najlepiej Gdansk ale i Sopot moze byc. A jezeli ciezarne foczki w wiekszej ilosci chcialyby polezec na plazy to polecam Sobieszewo najwieksza i chyba najszersza plaza:-) Przyjechala bym ze swoim 3latkiem bo nie mam innej mozliwosci wiec Koralik moze by sie soba dzieciaki zajely? Moj syn tak teraz ciagnie do dzieci ze mamy moze nie byc:-)
Ja oprocz kupionego wozka i 7worow ciuchow do ogarniecia na strychu nie mam nic przygotowane. Nawet nie mamy wlasnego mieszkania bo sie remontuje:-(

Hej mamuśki :
Ja też jestem za spotkaniem i to w sumie obojętnie gdzie, bo i tak mam wszędzie daleko, najbliżej mi do Gdańska :P

Ja czuję się mega dobrze, aż się boję zapeszać :D Jedynym drobnym mankamentem jest płaczliwość, która parę dni temu się u mnie pojawiła, potrafię poryczeć się zupełnie bez powodu :D:D

W święta zamiast się obijać składaliśmy meble do kuchni, malowaliśmy itp. Tzn. ja składałam meble, mąż zajmował się resztą :)
I remont kuchni mamy praktycznie skończony, został kawałek ściany do pomalowania i w rogu fuga do położenia bo zabrakło, dziś dokupiłam :P
Teraz już z górki, został nam jeden pokój do pomalowania (bo kupiliśmy nową kanapę i kolor ściany nie pasuje :P) i korytarz do odświeżenia. Fakt faktem, że już jesteśmy dość zmęczeni ciągłym nadmiarem pracy.

Jak już te remonty się skończą całkowicie to dopiero wtedy jedziemy po wyprawkę... czyli w sumie nie wiem kiedy to będzie, mam nadzieję, że do porodu się wyrobimy :D Bo na tą wypłatę kupujemy wreszcie pustaki co by budowę trochę podciągnąć w górę :) A tak właściwie to nic konkretnego dla małego nie mam. Ostatnio rożek kupiłam, jakieś ciuszki pojedyncze nieraz jak wypatrzę, nic poza tym :D

No trudno, przynajmniej ciąża mi szybko zleci, bo pamiętam, że pierwsza mi się strasznie dłużyła, a tu się naprawdę modlę, żeby poród nas nie zastał z tym wszystkim :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...