Mamy listopadowo- grudniowe 2017 cz.5

Terminy:
05.11 - Adg2014
07.11 - Kamada
14.11 - Takaja_84
14.11 - Darthfox
15.11 - User/Oliwka
16.11 - Kejt
18.11 Mimi
19.11 - Magda
20.11 (28.11) - Marynarka
26.11 - Mentorka
27.11 - Kasiulaaa
28.11 - Beata

03.12. 1985sloneczko
07.12 - Mimi
07.12 - Julka2017
08.12 - Dziobus
09.12 - Jarzynka
13.12 - Moliczka.1
13.12 - Amber
31.12 - Karola
06.01.2017 - vita47
Jeżeli o kimś zapomniałam to przepraszam wpiszcie się ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adg wielkie gratulacje! Super że masz corcie cały czas przy sobie - jak widać nie ma co się sugerować gadaniem lekarzy.

Ja za to 25 listopada mam imieniny i moja mama się śmieje że ja sobie w prezencie synka urodze. Chociaż ja akurat też wolałabym urodzić wcześniej. W czwartek wyciągam pessar więc zobaczymy czy się coś u mnie odrazu rozkręci czy może ten mały uparciuch na koniec stwierdzi że mu jednak w brzuchu dobrze :)

Just trzymam kciuki w takim razie za jutrzejszy dzień! :)

Mnie się poszczescilo o tyle że jestem na patologii w wojewódzkim. Jutro planowa cc z rana... Na sor pustki na ginekologii na salach prawie pełne oblozenie. Cztery Panie na oxytocynie są podłączone, innej odeszły wody

Cześć Dziewczyny -komuś się poszczęściło z pełnią? :)

Ja widzę ze dużo z nas ma rozwiązania w okolicy swoich urodzin ;) ja mam datę porodu z USG I trymestru na 30 listopada, a urodziny mam 27 listopada ;) ciekawe jak to będzie ;)chociaż fajnie by było gdyby urodziła sie w grudniu jak wg daty z OM :D wtedy mam w domu: Synek październik, ja listopad, Córeczka byłaby grudzień, a Mąż styczeń ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jarzynka no mam nadzieje ze tak :-) podwójne świętowanie

Moliczka, ciekawe, czy się wstrzelimy w urodzinowy tort na porodówce :-)

U mnie brak rozwarcia, nawet po oksytocynie. Wody mi odeszły i potem w szpitalu cisza. Zastanawiam się, jak będzie teraz.

Agd gratulacje! Niech Wam szybko mija okres w szpitalu i wracajcie do domku :)

Jarzynka - u mnie po godzinnym drugim etapie porodu dziecku spało tętno, został przebity pęcherz płodowy, ale to nic nie dało i pojechałam w trybie ekspresowym na stół ze względu na zagrażająca zamartwicę płodu. Bałam sie przeogromnie o dziecko. A u Ciebie co było wskazaniem do cc?

Haha ja 04.12

To sobie żeśmy wszystkie trochę pomarzyły :-)))

Moliczka, a kiedy świętujesz?

Ja bym chciała by Młoda urodziła sie bliżej konca tygodnia :) np środa -czwartek ;) mogłaby sie urodzić juz w połowie listopada, ale teraz tyle się dzieje, ze mowie do Niej by czekała na koniec miesiąca by moja Mama mogła nam pomóc (jak będę w szpitalu by mogła odbierać Synka z przedszkola i dla Niego gotować - jest na bezglutenowej i trzeba Mu codziennie do przedszkola nosić posiłki).

Słoneczko rodziłam na Klinicznej.

A ja bym chciała szybciej żeby właśnie w swoje urodzić ;-)

Tp ja się wyłamię i powiem, że ja nie chcę szybciej, bo chcę urodzić w swoje urodziny :-)

Dziobus ja też po cichu liczę ze urodze wcześniej ale cóż kto to przewidzi? :-)

Jarzynka, ja też mam taki plan. Co prawda jeszcze niby miesiąc mam do terminu ale nie obraziła bym się, gdyby poród jednak był szybciej

1. Adg, gratulacjony! Basia to śliczne imię. 2. Tercia, czemu pierwsze miałaś cc? Pytam, bo ja też po cc i nie wiem, czy przede mną vbac czy cc numer 2 :-) 3. Czy małe Gabrysie też są do rany przyłóż :-)? 4. Matko, poczułam ciśnienie. Plan na ten weekend - spakować te torby ;-)

Adg, gratuluję:)

Agd jeszcze raz gratuluje!! Gdzie rodzilas?

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...