Mamy marcowe i kwietniowe 2011 *6*

link do poprzedniego :)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-marcowe-i-kwietniowe-2011-5-t196696,1,16.html

i ostatnia lista mamuś z dzieciątkami:
1. lucy80 02.03.2011 Synek - Jaś :)
2. ninkaa 02.03.2011
3. ivvka 05-03-2011 CÓRECZKA:)
4. monmie 06.03.2011 CÓRECZKA:))
5. Basia7 08.03.2011- CÓRECZKA :)
6. ulka26 09.03.2011 SYN! :)
7. Asia 12.03.2011 - CÓRECZKA :)
8. nacia173 12.03.2011- SYNEK :)))
9. KasiaKoziołek 12.03.2011
10. walerka 18.03.2011 - Córeczka - Julka
11. margos 18.03.2011 - SYNEK - Staś
12. Madzik 19.03.2011 -Córeczka ;D
13. nati 01.04.2011
14. sonia85 02.04.2011 - SYNEK!!!
15. Mlenia 02.04.2011
16. kasiek01 09.04.2011
17. tea18 09.04.2011
18. enjoy 10.04.2011 SYNEK!
19. Martus_pl 11.04.2011 SYN:)
20. compaq7 15.04.2011 - SYNEK !!! Kubuś :)
21. Manieczka0 18.04.2011
22. paskudka 22.04.2011 - Córeczka
23. Adziabu 22.04.2011-Synek
24. Janka2 29.04.2011 - Córeczka :)
25. Mała Me 30.04.2011
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy marcowe i kwietniowe 2011 *6*

Wszystkiego Najlepszego, szczęśliwych rozwiązań i zdrowych dzieci!

Walerka wracaj szybko do zdrowka !!

No bedzie lepiej:)dzis moja malutka tak tanczy mi w brzuszku, że jestem przeszczesliwa:)

wszystkiego naj naj na nowy rok dziewczyny.
my sie juz teraz oboje rozlozylismy. maz zarazil sie ode mnie. mial isc na go karty i do restauracji a potem ja mialam dolaczyc na domowa impreze ale z planow nici siedzimy w domu, ale najwazniejsze ze razem.
ivka glowa do gory musi byc lepiej.

hej dziewczyny:)

jestem dobrej mysli Madzik:)sylwka sobie odpuszczamy:)wstepnie byl plan, ze maz pojedzie na sylwka a ja bede wracala no ale nie wypalilo..
nie to jest w zyciu najwazniejsze;) grunt zeby nasze dzidziusie sie dobrze rozwijaly:)

Witam wszystkie mamy po dłuższej przerwie ;) kurcze ivvka jak czytam twojego posta to stwierdzam ze powiedzenie nieszczęścia chodzą parami jest jak najbardziej trafne ale głowa do góry w końcu gorzej być nie może zobacz wszystkie te rzeczy stały się w 2010 roku tak wiec nowy rok przywitasz bezproblemowo wszystko co już złego miało się stać stało się za jednym razem a na sylwka może jednak uda wam się dojechać bo jacyś znajomi was zabiorą trzeba być dobrej myśli...:)
A ja dzisiaj od 5 rano na nogach mała mi nie dała pospać i od rana zabrałam się za robienie sałatek sylwestrowych, ehhh jeszcze wrobili mnie na sylwka w kierowce a za oknem ponoć szklanka i to ze wszyscy wokół będą pod wpływem alkoholu najgorzej będzie złapać z nimi wspólny język ;) ale jestem dobrej myśli teraz tylko został do wymyślenia strój bo sylwester przebierany a z tym brzuchem to jest nie lada problem grunt że mam blond perukę i czerwone boa zawsze coś ;D
Tak więc Życzę Wam Mamuśki dzisiaj roku szczęśliwego,
I sylwestra udanego.
Śle serdeczne te życzenia,
Dołączam karteczkę:
Marzeń SPEŁNIENIA!!!

image

ze mna i z dzidzia ok ale 2 dni temu maz zamowil nowy telewizor i sie okazalo ze jest uszkodzony, pozniej wizyta u dentysty -2 kanalowe trucizna 270 zl, a leczenie tego wycena na 1200zl...dzis jechalismy z mezem na pobranie krwi i drugie auto nam sie popsuło...rewelka...pozatym dzis mielismy wyjsc do spa ale nie mamy jak dojechac a za daleko dla mnie na wedrowki piesze i autobusowe...jeszcze maz wzial 2 dni wolnego zeby pare spraw wspolnie pozalatwiac..mielismy tez do ikea jechac...tak samo jutro zostajemy w domu poniewaz nie mamy jak dojechac na sylwka...

:):):)

Walerka - dobrze że pomyłka wyszła zawsczasu na jaw. I dobrze że wyniki ok:) A mała to niezła wiercipiętka ;)

Ivvka- a co się stało że w takim fatalnym nastawieniu do starego roku jesteś?

No walerka to niezla mialas przygode ale najwazniejsze ze wszystko wporzadku i z Toba i dzidzia!!

ja bylam dzis na zastrzyku anty D i jakis idiota pomylil moje wyniki krwi i wpisal w najnowszych B+ kiedy ja jestem B-. dobrze ze nie mialam transfuzji bo bym tego nie przezyla.
ale mam dobre wyniki z obciazenia z glukoza i zelazo.
plus mala sie przekrecila ale o 180 st to znaczy teraz ma glowe z lewej a nogi z prawej(ostatnio byla odwrotnie) ciagle z poprzek a miala zostac glowa w dol ale serce bije mocno i glosno.

ale mam fatalny koniec roku...ehhh oby nastepny byl lepszy:)

Ale tu dzisiaj cisza:)

Asia- nie wiem jak w trójmieście z temperaturą, ale chyba troszkę zimniej i bliżej zera, więc ubierz się ciepło jak będziesz wychodzic ;)

Może dzisiaj po prostu był dzień marudzenia!

Jutro zamierzam obudzić się w wyśmienitym nastroju :)

Dobranoc wszystkim!

A widzisz to ja nawet nie wiem, że dzisiaj tak ciepło bylo, bo z domu nie wychodzę. Oprócz tego, że ja mam leżeć to jeszcze starsza córcia od wigilii jest chora - więc przymusowy areszt domowy podwójny!

Ale jutro mamy zaplanowane wyjście z mężem - z córką ma zostać babcia - to może trochę odreaguję... A wiem, że wypoczynek się przyda. Tym bardziej, że po nowym roku zabieramy się za małe prace remontowe - urządzenie sypialni i pokoiku dla nowej córeczki :) Także w sumie wolne się przyda!

Oj muszę już skończyć z tym marudzeniem. W końcu zaraz mi się zaczyna 8 miesiąc - to w sumie chyba i tak udało mi się długo popracować.

Asia.K - u mnie odwrotnie, ja szału to w pracy dostaję :/ Odpoczywaj, juz tylko 2 miesiące Ci zostało:)

U mnie w pracy kierownik to chyba wogóle nie zdaje sobie sprawy, że jestem w ciąży i swoje wymagania musi dostosowywac do moich możliwości :/ Robię co do mnie należy, nawet lepiej niż inni, a on chce więcej. Byle do 14stego i idę na urlop.
I w dodatku kilka osób w pracy zasmarkanych, kaszlących. Nie ma bata abym się nie zaraziła:/

Też mam dziś dzień na marudzenie, ale raczej nie przez zime bo w dzień dziś było +6 stopni ;)

Pasudka dasz radę! Ja w poprzedniej ciąży musiałam robić test obciążenia 75g i czekać te nieszczęsne 2godziny!

Powiem Wam dziewczyny, że źle na mnie wpływa siedzenie w domu. Lekarz kazał mi się oszczędzać i jak najwięcej leżeć ze względu na moje plamienie. I wiem, że muszę się tego trzymać dla dobra mojej córeczki, ale już po prostu powoli szału dostaję... Wizytę mam 4 stycznia i ciekawe co mi powie. Może pozwoli wrócić do pracy?? Chociaż wszyscy wokół mówią mi, że powinnam już przestać pracować. I z jednej strony się z nimi zgadzam, ale z drugiej... Ahh...jakiś zły humor mnie dopadł...

Sorki za marudzenie! To chyba przez tą zimę!

ja czekalam 2 godziny, nie jest tak zle
juz czuje sie lepiej nawet wyszlam na zakupy i odwiezlismy rodzicow na lotnisko.
rzeczy sa przecudne az sie nie moge powstrzymac.

Paskudka współczuje bo to czekanie jest najgorsze a ja i tak czekałam tylko godzinę:(

Po wizycie u lekarza.. Tak jak niektóre z was martwią się wysokim ciśnieniem- ja mam 80/50.. po kawie! Do tego mało fajne zawroty głowy, świat mi faluje.
Przez kilka dni mam mierzyć ciśnienie 2 razy dziennie i zapisywać, a potem wizyta u kardiologa.
A i przede mną obciążenie glukozą. Ponieważ moi dziadkowie dość poważnie chorowali na cukrzycę, dostałam zamiast 50- 75 i 2 godziny czekania. Suuuper.

Inne tematy z forum

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...