Mamy marcowe i kwietniowe 2011 *6*

link do poprzedniego :)

http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-marcowe-i-kwietniowe-2011-5-t196696,1,16.html

i ostatnia lista mamuś z dzieciątkami:
1. lucy80 02.03.2011 Synek - Jaś :)
2. ninkaa 02.03.2011
3. ivvka 05-03-2011 CÓRECZKA:)
4. monmie 06.03.2011 CÓRECZKA:))
5. Basia7 08.03.2011- CÓRECZKA :)
6. ulka26 09.03.2011 SYN! :)
7. Asia 12.03.2011 - CÓRECZKA :)
8. nacia173 12.03.2011- SYNEK :)))
9. KasiaKoziołek 12.03.2011
10. walerka 18.03.2011 - Córeczka - Julka
11. margos 18.03.2011 - SYNEK - Staś
12. Madzik 19.03.2011 -Córeczka ;D
13. nati 01.04.2011
14. sonia85 02.04.2011 - SYNEK!!!
15. Mlenia 02.04.2011
16. kasiek01 09.04.2011
17. tea18 09.04.2011
18. enjoy 10.04.2011 SYNEK!
19. Martus_pl 11.04.2011 SYN:)
20. compaq7 15.04.2011 - SYNEK !!! Kubuś :)
21. Manieczka0 18.04.2011
22. paskudka 22.04.2011 - Córeczka
23. Adziabu 22.04.2011-Synek
24. Janka2 29.04.2011 - Córeczka :)
25. Mała Me 30.04.2011
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy marcowe i kwietniowe 2011 *6*

Witam wszystkich !!!

Weszlam na chwileczke aby życzyć wszystkim Zdrowych i Wesołych Świat oraz bogatego Milołaja ;)

Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt, spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze :) Pomyślcie sobie, że następne święta już w powiększonym gronie nas czekają :)

Paskudka - najlepsze życzenia urodzinowe!

Paskudka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
I jeszcze raz wesołych Świąt wszystkim życze:)

Ja już ruszam na święta do rodziców także też wpadam złożyć Wam życzenia:

Dziewczyny, przede wszystkim Zdrowych, spokojnych Świąt, pełnych rodzinnej atmosfery, pysznego jedzonka i przespanych nocy:) Odpoczywajcie i wykorzystujcie swój stan, dajcie wokół siebie polatać:)

Ja jak nie śpię w ciągu dnia, to wieczorem wystarczy że głowę do poduszki przyłożę i już mnie nie ma :) Wybudzam się w nocy na najlżejszy dźwięk (a mąż chrapie, więc pobudek jest trochę..)- chyba już mi się w głowie taki tryb czuwania włączył.
Przygotowania świąteczne pełną parą, właśnie nastawiłam bulion na zupę rybną, mięsko się piecze w piekarniku. Teraz chwilka przerwy na herbatę i czas robić farsz do uszek :) Pewnie nie uda mi się zajrzeć już, a więc dziewczyny:

Życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych. Żebyście były wypoczęte, pełne spokoju i radosne. Żeby dzieciaczki rosły i były zdrowe. No :)

P.S. Jutro mam urodziny.. Ciekawe, czy mąż pamięta :)

moj kregoslup powoli odmawia wspolpracy, zawsze mialam problem z korzonkami i dzis mnie dopadlo ale co tak, chodzic chodze wiec powinno byc ok.
Dziewczyny Zdrowych Wesolych pogodnych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku, zebysmy wszystkie donosily i urodzily zdrowe dzieci bo to bedzie najwazniejsze wydarzenie tego roku.
ja dzis ostatni dzien w pracy, wieczorem odbieramy rodzicow z lotniska, juz sie nie moge doczekac

Ivvka współczuje:( Mam nadzieję że odzyskasz trochę drzemki w ciągu dnia bo doskonale wiem jak ciężko się wyspać w ciąży:)

hejka,

dzis mnie dopadla druga mocno nieprzespana noc:(do 3 rana nie moglam zmrozyc oka...o 2 w nocy ogladalam mecz koszykowki :D
po 7 juz sie obudzilam...mam nadzieje, ze zbyt czesto takich nocek nie bedzie bo jestem nieprzytomna;/

gratuluje chlopakow
ja mialam dzis glukoze, wynikow nie mam jeszcze ale pielegniarka sprawdzala glukometrem i bylo w normie, wiec mam nadzieje laboratyjne wyniki tez beda ok. to do picia wogle nie wydawalo mi sie slodkie, albo czegos innego uzywaja tu, albo mam taka jazde na slodkie. nie czulam sie zle wiec to dodatkowo mam nadzieje ze wsio ok. maja mi dac przed swietami jezeli cos jest nie tak.

Witam kolejnych chłopaków:) Gratulacje dziewczyny:)

Mam wrażenie, że więcej chłopców się rodzi, niż dziewczyn:-)

Mój synek dziś tak dawał do wiwatu, że aż się przestraszyłam, że mi skóra na brzuchu pęknie:-) Normalnie brzuch mi skakał raz w jedną, raz w drugą stronę:D

Zastanawiałam się nad SR na Zaspie, ale nie wiem dlaczego wyczytałam, że partner płaci, jak chce być. Jak to jest z tymi zajęciami? Można przyjść kiedy się chce?

Powodzonka jutro na wizycie!!

Co do przygotowan to dzis zrobilam sernik(wlasnie sie piecze;)) i ta robota mnie tak zmeczyla, ze nic dzis wiecej nie robie :P

Reszta dnia relax :)

wynik robiłam po obciążeniu (po glukowie 50). Jutro mam wizytę u lekarza i aż się boje co powie - moje wyniki i tak są niezbyt rewelacyjne (zwłaszcza hemoglobina).
No to czekam do jutra :-))

Ufff te gotowanie i sprzątanie przed świąteczne potrafi człowieka wykończyć aż musiałam zrobić sobie przerwę bo padam tym bardziej ze wczoraj miałam gimnastykę w SR i jakaś obolała się z rana obudziłam to są skutki tego że przez ostatnie pół roku w ogóle nie ćwiczyłam ....ale jeszcze jedne zajęcia i myślę że ciało się przyzwyczai tym bardziej że na święta mam dostać dużą dmuchaną piłkę to będzie mobilizacja żeby zacząć ćwiczyć w domku ;)
Widzę że dwie małe istotki się ujawniły tak więc dziewczyny gratuluje chłopczyków !!!!
Tak więc miłego dzionku wszystkim mamom życzę.

image

Kasiek01 - ja również gratuluję synka! Coś mamy tydzień chłopięcy :)

A jeżeli chodzi o Twoje wyniki poziomu glukozy to wszystko zależy od tego jakie badanie robiłaś. Czy masz na myśli poziom glukozy na czczo czy po obciążeniu glukozą. Bo dany wynik też się zawsze rozpatruje wg normy danego laboratorium. I faktycznie jeżeli chodzi o poziom glukozy w 1h po obciążeniu 50g glukozy to norma jest do 140mg/dl, ale na na czczo do 99mg/dl, niektóre laboratoria do 105mg/dl. Tak jest przynajmniej najczęściej - wiem bo temat jest mi dosyć znany.

Wyniki oczywiście najlepiej skonsultować z lekarzem.

tea18 gratuluję synka!!!! Kasiek01 różwnież gratulacje!!! znowu chłopcami sypnęło :) A mnie dzisiaj głowa od rana boli a robota świąteczno-jedzeniowa leży odłogiem mam lenia straszliwego ...wczoraj brzuch mi się stawiał aż sobie wieczorkiem nospę łyknełam mam nadzieję że wszystko oki widać nie wolno juz sie przeciążać a podzwigałam trochę siat z zakupami to mam teraz nauczkę

Kasiek01 gratuluje synka!!!!

Nacial173 dziekuje za zyczonka i Tobie życze zdrowych spokojnych Swiąt!!!Dbaj o siebie i swoje maleństwo!!!No i do uslyszenia w nowym roku:)

OOO!!! U mnie na wydruku była norma zapisana 50 - 100 - więc już się wystraszyłam. I tak ograniczyłam słodycze powieważ prawie 5 kg na plusie.

no i kolejny chłop ;)
Kasiek, norma po 50mg glukozy jest 140! :)
Więc wynik SUPER!!

Inne tematy z forum

Wakacje z dziećmi (121 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?