polecam (1) odwiedzam regularnie polecam cobras Rewelacja (1) Obsługa rewelacyjna, umówiona byłam na konkretną godzine, nie musiałam... xyz ŻENADA! (1) Dno,(....) Pan myśłi, że skoro zagrał w trzech filmach i robił tatuaż... Niezadowolony
Irmina - opinia (1) Właśnie wykonałam sobie tatuaż w Maorysie (prezent Walenynkowy od mojego... Irmina SUPER! (1) Świetne studio, dużo wzorów, pełen profesjonalizm. Polecam! DMisia POLECAM!!! (1) Nie będę zbyt wiele komentować, bo po co, najważniejszy jest efekt i on mówi... A. rewelacja! (1) ludzie! mam najładniejszy tatuaż na świecie zrobiłam sobie wczoraj na stopie... magdalena zalucka pierwszy tatuaż (2) Pan Jurek został mi polecony przez znajomego, który jest stałym jego... rimell1 REWELACJA (1) TATUAż TAKI JAK CHCIAłAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.NIE BOLAłO .MAORYS TO... MARTITA Roman - opinia (1) W trakcie wykonywania pracy cena wzrosła o 100procent.Nie uwzględnia... Roman Warto (1) Człowiek zna się na rzeczy!! Perfekcyjna obsługa. Po co przepłacać za lansowy... Tomek FANTASTYCZNY !!!!! (1) zrobiłam tatuaż na pleckach i jestem zachwycona!!! co za wprawa - po prostu... Basia