Panie Marcinie,
pragnę zauważyć, że w swej opinii mija się Pan z prawdą, a Pana spostrzeżenia są nie obiektywne i nasycone złośliwością i arogancją, która wykazywał Pan podczas wizyty.
Pragnę przypomnieć:
1. ja nie wyznaczałam terminu badania,zamieszczona opinia nie dotyczy usług świadczonych przez Mobilne EEG
2.pomylił Pan daty badania - był Pan wcześniej o 1 dzień
3.w wyznaczonym terminie wizyty spóźnił się Pan ok 20 min, nie licząc się z tym, że badania w przychodni są wg harmonogramu jak również pracownicy w przychodni pracują w określonych godzinach pracy oraz mogą, mieć również inne zajęcia i umówione badania
4.nie zainteresował się Pan jako rodzic, w jaki sposób przygotować dziecko do badania i czym jest badanie
5.mimo Pana niekulturalnego zachowania wszyscy pracownicy przychodni wykazali się profesjonalizmem i próbowaliśmy wykonać badanie.
6.z przyczyn niezależnych ode mnie oraz przychodni badanie mogło być przeprowadzone, jego wynik był by zaburzony przez rozbudzone i płaczące dziecko.
W tej sytuacji otrzymał Pan zwrot kosztów badania.
Biorąc pod uwagę wszystkie powyższe punkty myślę że Pana opinia jest niesprawiedliwa i niestosowna a pańskie zachowanie podczas badania pozostawię bez komentarza
4
0