Natalia - ocena (1) Pomoc otrzymaliśmy w ciągu godziny po zgłoszeniu, pomimo, że była to... Natalia Marta - ocena (1) Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze, Pan Doktor wykazał się... Marta Joanna - ocena (1) Z całego serca polecam ,, Pana Kroplówkę,, profesjonalne podejście do... Joanna
Iwona - ocena (1) Zrozpaczona brakiem pomocy ze strony służby zdrowia na NFZ dla mojego Taty w... Iwona N M - ocena (1) Badanie przeprowadzone bardzo sprawnie,pani Violetta przesympatyczna,... N M Monika - ocena (1) Byłam w poniedziałek na kroplówce. Pan Łukasz profesjonalny. W miłej... Monika Grzegorz - opinia (1) Mialem przyjemnosc poznac Lukasza i Rafala. Obaj przyjaznie nastawieni z duza... Grzegorz Tereska - opinia (1) Wszystko cacy! Pan Łukasz ogarnia wlew pierwsza klasa. Tereska Mario - opinia (1) Full profeska, chłopaki dają radę wzmocnić człowieka i postawić na nogi. Dwa... Mario Marcin - opinia (1) Detoks alkoholowy na 6 choć dałbym 10 jakby była taka ocena. Pełen... Marcin jola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty pani doktor, trafnie postawiona diagnoza... jola Barbara - opinia (1) Na stronie jest, że dojeżdżają do domu, a kiedy dzwonię, to okazuje się, że... Barbara Magda - opinia (1) Bardzo polecam Pana doktora, bardzo pozytywny i uśmiechnięty. Piękne... Magda Aleksandra - opinia (1) Wizyta domowa po kilku godzinach od kontaktu, Pan szczegółowo odpowiadał na... Aleksandra Paweł - opinia (1) Szybko i profesjonalnie,dobry kontakt Paweł Katarzyna - opinia (1) Warto było jechać na wizytę 2 h dzieckiem. Doktor wszystko wyjaśnił,... Katarzyna Maria Konarska - opinia (1) bardzo pozytywne wrazenie ,lekarz to prawdziwy profesjonalita, trafna diagnoza. Maria Konarska Michał z Tczewa - opinia (1) Hej kilka razy skorzystałem profesjonalne podejście przeprowadzony wywiad... Michał z Tczewa Kasia - opinia (1) Obsługa firmy bardzo pozytywna, jednak sama wizyta bardzo mnie rozczarowała... Kasia Mama kilkulatki - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam p. Violettę. Profesjonalna osoba, z rewelacyjnym... Mama kilkulatki