Paulina - opinia (1) Polecam Pana Krzysztofa z całego serca! Ojciec po szpitalu przyjechał leżący... Paulina Mariusz - opinia (1) Polecam Pana Krzysztofa. Rehabilitował moją 90-cio letnią mamę po wyjściu ze... Mariusz maria - opinia (1) wizyta profesjonalna szybko sprawnie z dodatkowymi poradami. korzystałam juz... maria
Marzena - opinia (1) Szczerze polecam! Potrzebowałam pilnie lekarza, który przyjechałby na wizytę... Marzena Małgorzata G. - opinia (1) Bardzo pomocna usługa, szczególnie w przypadku gości z zagranicy. Lekarz... Małgorzata G. Anna - opinia (1) Pan przyjechał najszybciej jak się dało był bardzo miły i uprzejmy, pracował... Anna Katarzyna Marczewska - opinia (2) Gorąco polecam usługi EEG Mobilnego świadczone przez niezwykłego fachowca,... Katarzyna Marczewska Anita - opinia (1) Pierwsza klasa!Fachowa pomoc i wiedza,której tak mało... Anita Alice - opinia (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie. Po jelitówce praktycznie od razu stanęłam na... Alice Mikołaj - opinia (1) Jeden lekarz na Gdynię. Nie doczekasz sie. Strata czasu. Mikołaj krystyna mazurkiewicz - opinia (1) Profesjonalnie, sprawnie, szybko, z uśmiechem i kulturą, bez stresu. Bardzo... krystyna mazurkiewicz Kamila mama 14 latka - opinia (2) Wykonanie badania w domu daje dziecku poczucie bezpieczeństwa oraz komfortu,... Kamila mama 14 latka Klaudia - opinia (2) Miałam nie samowite szczęście że trafiłam na Panią Wiolette. zadzwoniłam a... Klaudia Marcin - opinia (2) Pani wykazała 0 empatii i profesjonalizmu. Umówiła niemowlaka na badanie w... Marcin Elżbieta - opinia (1) Badanie EEG przebiegło w miłej atmosferze w domu, bez zbędnego stresu i z... Elżbieta Janka D. - opinia (1) Drobiazgowy wywiad i wykonanie przeze mnie kilku zadań ruchowych wystarczyły... Janka D. Marysia Mielnicka - opinia (1) Pani Violetta to bardzo sympatyczna kobieta, uśmiechnięta, cierpliwa, super... Marysia Mielnicka Ewelina K. - opinia (1) Jeśli chodzi o P. Violettę, to bardzo miła, kompetentna osoba. Poświęca... Ewelina K. Ewelina Kowalczyk - opinia (1) Dr Kuczyński zignorował pacjenta mówiąc ze na pewno nie ma covid. Pacjent ,... Ewelina Kowalczyk Marzena - opinia (1) Bardzo kompetentny dr B. Jaremczuk Marzena