Angela - opinia (1) Pani Violetta to bardzo ciepła i sympatyczna osoba, da się wyczuć duze... Angela E. B. - opinia (1) W trakcie rehabilitacji związanej z terapią manualną twarzy miałam kontuzje... E. B. Estera B. - opinia (1) Mój przypadek był dość ciężki - podczas operacji myringoplastyki ucha prawego... Estera B.
i - opinia (1) Polecam w 100%. Pani bardzo miła, wszystko dokładnie wytłumaczyła. Duży plus... i M - opinia (1) Profesjonalista w każdym CALU !!!!! polecam !!!!!!!! M Anna - opinia (2) Badanie w domu uważam za ogromne udogodnienie. W porównaniu z badaniem w... Anna Dariusz - opinia (1) Porada online, bardzo sprawnie i skutecznie. Miły i bardzo wnikliwy wywiad.... Dariusz Rafał Sielicki - opinia (1) Polecam! Duża wiedzą i doskonale podejscie do pacjenta! Rafał Sielicki piotrek - opinia (1) punktualnosc,wiedza i szybki efekt .serdecznie dziekuje Panie Rafale piotrek Karol - opinia (1) Byłem kilka razy i za każdym razem super. Po zakrapianej imprezie dużo... Karol Emilia - opinia (1) Bardzo kompetentny lekarz. Wyslucha i doradzi. Emilia Wioletta - opinia (1) Pani Violetta jest bardzo dobrym fachowcem , godnym polecenia, wyniki w... Wioletta Piotr - opinia (1) Wszystko super, Wizyta przebiegła sprawnie Piotr KamKa - opinia (1) Dziękuję pani Violetto! Dzięki pani badanie to stało się łatwiejsze do... KamKa Julia - opinia (2) Mobilne eeg to wspaniała perspektywa dla każdego. Badanie eeg u Pani Wioletty... Julia Anna Malik - opinia (2) Pani Violetta jest przemiłą osobą, której wieloletnie doświadczenie pomaga w... Anna Malik Sandra - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan doktor pełen profesjonalizm . Sandra Pełen profesjonalizm! (2) Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi za szybki kontakt i natychmiastową... Agata z Jasienia Emilia - opinia (1) Emilia Użytkownik zweryfikowany 14 grudnia 2019 Lokalizacja: W innym miejscu... Emilia Dr Bożena Smal - polecam (2) Wizytę domową pediatry zamawiałam już trzykrotnie. Dwa razy przyjechała do... Natalia