krystyna mazurkiewicz - opinia (1) Profesjonalnie, sprawnie, szybko, z uśmiechem i kulturą, bez stresu. Bardzo... krystyna mazurkiewicz Kamila mama 14 latka - opinia (2) Wykonanie badania w domu daje dziecku poczucie bezpieczeństwa oraz komfortu,... Kamila mama 14 latka Klaudia - opinia (2) Miałam nie samowite szczęście że trafiłam na Panią Wiolette. zadzwoniłam a... Klaudia
Marcin - opinia (2) Pani wykazała 0 empatii i profesjonalizmu. Umówiła niemowlaka na badanie w... Marcin Elżbieta - opinia (1) Badanie EEG przebiegło w miłej atmosferze w domu, bez zbędnego stresu i z... Elżbieta Janka D. - opinia (1) Drobiazgowy wywiad i wykonanie przeze mnie kilku zadań ruchowych wystarczyły... Janka D. Marysia Mielnicka - opinia (1) Pani Violetta to bardzo sympatyczna kobieta, uśmiechnięta, cierpliwa, super... Marysia Mielnicka Ewelina K. - opinia (1) Jeśli chodzi o P. Violettę, to bardzo miła, kompetentna osoba. Poświęca... Ewelina K. Ewelina Kowalczyk - opinia (1) Dr Kuczyński zignorował pacjenta mówiąc ze na pewno nie ma covid. Pacjent ,... Ewelina Kowalczyk Marzena - opinia (1) Bardzo kompetentny dr B. Jaremczuk Marzena Angela - opinia (1) Pani Violetta to bardzo ciepła i sympatyczna osoba, da się wyczuć duze... Angela E. B. - opinia (1) W trakcie rehabilitacji związanej z terapią manualną twarzy miałam kontuzje... E. B. Estera B. - opinia (1) Mój przypadek był dość ciężki - podczas operacji myringoplastyki ucha prawego... Estera B. i - opinia (1) Polecam w 100%. Pani bardzo miła, wszystko dokładnie wytłumaczyła. Duży plus... i M - opinia (1) Profesjonalista w każdym CALU !!!!! polecam !!!!!!!! M Anna - opinia (2) Badanie w domu uważam za ogromne udogodnienie. W porównaniu z badaniem w... Anna Dariusz - opinia (1) Porada online, bardzo sprawnie i skutecznie. Miły i bardzo wnikliwy wywiad.... Dariusz Rafał Sielicki - opinia (1) Polecam! Duża wiedzą i doskonale podejscie do pacjenta! Rafał Sielicki piotrek - opinia (1) punktualnosc,wiedza i szybki efekt .serdecznie dziekuje Panie Rafale piotrek Karol - opinia (1) Byłem kilka razy i za każdym razem super. Po zakrapianej imprezie dużo... Karol