nawet Reda ;P (1) Poprosiłam o badanie ktg w Redzie. Nie było żadnego problemu z umówieniem... Kamila 37 tc (1) Uważam, że możliwość zrobienia KTG w domu to super alternatywa. Zwłaszcza... Karolina S. Polecam (1) Czas oczekiwania na ktg-kilka godzin Ktg wykonane profesjonalnie, położna... Monika
Natali - opinia (1) Super opcja! Nie trzeba wychodzić z domu aby wykonać badanie! Pani położna... Natali Agnieszka - opinia (1) W czasie masażu tajskiego doznałam poważnego urazu kręgosłupa (odcinek... Agnieszka Marta - opinia (1) bardzo sprawna, fachowa i serdeczna pomoc:) polecamy:) Marta Super :) (1) Wszystko super, jestesmy bardzo zadowoleni!!! Bartek MEGA! (1) Bardzo się cieszę, że mogłam skorzystać z takiej możliwości. Jestem już na... Iwona Wizyta domowa, pediatra dzieciecy (1) Pani Doktor bardzo mila, sympatyczna, na wszystkie pytania odpowiada i... Mama Wojtusia ból kolana (1) Miałem poważny kłopot z kolanem. Diagnoza postawiona przez p.Tomka po badaniu... Zenon Domagalski kontakt (1) czy jest jakis kontakt z Panem Tomaszem bo tetelefony na stronie... Bartek Polecam! (2) Pani doktor ze świetnym podejściem, dokładnie przeprowadza badanie, zbiera... Dorota Obsługa tragiczna (1) Fatalna obsługa. Ewa Sobczak Abc (2) Z usług Pani Doktor korzystamy od dawna. Rzetelna i sympatyczna, dokładnie... Marta Polecam te wizyty domowe (1) Natychmiastowy przyjazd, dobry kontakt z małym pacjentem, zastrzyk, recepta.... Rozic trzylatka Takie wizyt domowe to ja rozumiem (1) Najszybszy dojazd do pacjenta. Trafna diagnoza i uśmiechnięta Pani doktor. Do... Władek Pełny powrót do zdrowia (1) Moja 19-letnia córka od 5-tego roku życia trenuje taniec towarzyski. Wiosną... Milena Gorąco polecam ! (1) Skorzystałam z usług firmy tydzień temu. Musiałam przewieść mamę z domu do... Grażyna Zawodowcy (1) Obdzwonilem 6 firm....4 niedyspozycyjne,w 1 czas oczekiwania powyzej 3 godzin... Tomasz Pediatra Gdańsk (1) Wizyta super. Doktor miła i rzeczowa;) Dajana Stelmach