Podziękowanie dla Bartłomiej Rawskiego. (1) Byłam w Centrum Medycznym Św. Łukasza w Gdańsku, na badaniu. Badał mnie... Ewa - pacjentka chora na osteopo Podziękowania dla dr Maksymiliana Czerepki (1) Witam Podczas choroby na wizyty przyjechał dr M. Czerepko- chirurg.... Danuta Hospodura Opinia o dr Adamie Biernackim z Centrum Medycznego (2) W ramach usług Centrum korzystałam z pomocy dr Adama Biernackiego. Skutecznie... Jadwiga Dzieciniak
Podziękowania dla Centrum oraz d Bartłomieja Rawskiego!!! (1) Chciałabym wyrazić publicznie podziękowania dla Centrum Medycznego Św.... Jadwiga - bardzo wdzięczna pacje Bezbłedny (1) Leczymy się u doktora już od 2008 nigdy nie czekaliśmy długo przyjazd na... Tomek Wójcikiewicz Podziękowania !!! Bartłomiej Rawski (1) W zeszłym tygodniu po raz drugi skorzystałam z usług (badanie kontrolne)... Maria Super lekarz (1) Pani doktor przyjechała w ten sam dzień bez jakiegokolwiek problemu. Miała... Monika wspaniały człowiek (1) Dzis odwiedzila nas pani doktor w zasadzie poraz pierwszy i przyznam sie... Beti lekarz ktory nie myje rąk (1) Podczas wizyty domowej pierwszym pytaniem było "gdzie jest gniazdko"... pacjent Polecam! (1) Pani doktor ma świetne podejście do dzieci, bada bardzo dokładnie i poświęca... JM Nie polecam (1) Pani Agnieszka niestety nie szanuje zdania innych. Próbuje wręcz wmawiać... niezadowolony pacjent Polecam doktora Huberta Białasiewicza !!! (1) Bardzo POLECAM Pana Doktora - rewelacyjne podejście, pełna diagnoza wraz z... Krzysiek i Aga Paulina - opinia (1) Pani doktor jest przesympatyczną osobą, która kocha dzieci i ma do nich... Paulina wspanialy wybor (2) Natychmiastowy przyjazd. Bardzo mila i cierpliwa Pani doktor ze wspanialym... Marta bardzo polecam (1) Lekarz, który podchodzi indywidualnie i kompleksowo do pacjenta to w... BBLK bardzo polecam Medical Assistance!! (1) niedawno miałem ostre zapalenie scięgien, nie mogłem ruszyc dłonią - w ciagu... Maciek Pełen profesjonalizm i zaangażowanie (1) Na Pana Doktora natrałiłam przypadkowo w internecie. Od momentu mojego tel... Izabela Wspaniały lekarz (1) Wspaniały lekarz o niespotykanym wyczuciu potrzeb chorego od strony... Małgorzata Stachurska świetny lekarz (1) świetna lekarska cudowne podejście do dzieci,ogromna wiedza i cierpliwość,... matka Polecam! (1) Czas oczekiwania na wizytę krótki , trafne diagnozy- synek szybciutko wraca... kasia