Bardzo profesjonalna a jednocześnie z super podejściem do dzieci (1) z usług Pani doktor korzystałam kilka razy, to jedyna Pani doktor której moje... Katarzyna Wizyta lekarza rodzinnego (1) Szybko dostałam termin wizyty, obsługa super, pełen profesjonalizm. Lekarz... Asia Super szybki I profesjonalny zespol lekarzy.. (1) Odpowiedz otrzymalam natychmiast, lekarz byl w domu po kilku godzinach,... Aisza
Wizyta domowa dr. Monika Piślewska-Mędrzycka (1) Bardzo dobry kontakt,trafna diagnoza,bardzo polecam Ł. Bernadeta Wizyta domowa (2) 2óch lekarzy nie wiedzialo co mi jest i leczylo mnie nie na tą chrobę co... Marcin Pełen profesjonalizm (1) Wszystko czego można oczekiwać w ramach wizyty domowej. Pewnie i... Oskar Polecam (1) Szybko, profesjonalnie i przystępnie cenowo. Z czystym sumieniem mogę polecić. Paweł K. Bardzo polecam (1) Pani doktor to bardzo sympatyczna osoba. Podczas badania przyjaźnie rozmawia... redleo Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dziękuje za dobra diagnozę, po wczesniejszej wizycie innego lekarza... Pacjetka Nie polecam (1) Pan doktor nawet nie umie temperatury porządnie zmierzyć. Zmierzył mi jakimś... Anonim piątka z plusem (1) bezproblemowy dostęp do lekarza w weekend, sam doktor - klasa i całościowe... Anna pediatra (1) Jedyne co mogę wpisać na plus to to że lekarz był dostępny w weekend bez... Aneta BARTŁOMIEJ RAWSKI !!! (1) Chciałem serdecznie podziękować temu młodemu człowiekowi za badanie oraz... Barbara bardzo wdzięczna pacjent Podziękowania. (1) Chciałam wraz z koleżanką podziękować Bartłomiejowi Rawskiemu za... Teresa R pacjentka osteoporozowa Bardzo dobra obsługa (1) Pani doktor przyjechała szybko, zbadała mamę i trafnie na pierwszej wizycie... Radosław Centrum Medyczne Św. Łukasza (1) Chciałabym wraz z moją koleżanką złożyć podziękowania dla Centrum Medycznego... Teresa Stg Nie polecam (1) Brak kompetencji , podstawowej wiedzy . Przykro mi nie polecam Pana dr Pacjent Centrum Medyczne Św. Łukasza (1) Centrum Medyczne Św. Łukasza to przede wszystkim maszynka do wyciągania... Alicja Polecam (1) Ja bardzo polecam. Mimo trudności jakie niesie terapia i moich wątpliwości co... Beata Podziękowanie dla Pana Bartka Rawskiego (1) Bardzo dziękuję za badanie w kierunku osteoporozy, Pana wiedza i porada była... Ludwika Sikorska