polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście, gdy medycyna klasyczna zawodzi, Pan Doktor... magdalena Swietna Pani doktor,moje córki ja uwielbiaja! (2) Pani Anna jest jednym z niewielu lekarzy,który ma wspaniałe podejście do... Marzena P bardzo sympatycznie (3) Jesteśmy bardzo zadowoleni :) Julka
Joanna - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, profesjonalista. Bez pośpiechu zbadał mnie, wykonał test... Joanna polecam doktora Krzysztofa Majdyło (1) korzystałam z jego pomocy i jestem bardzo zadowolona, miałam po raz pierwszy... sasetka Wyjątkowy Lekarz (1) Za pierwszym razem trafiła do nas Pani Doktor z ubezpieczenia medycznego... rodzice Oskara SUPER LEKARZ (1) BYŁEM PRZEZIĘBIONY, MIAŁEM KATAR I KASZEL. PAN DOKTOR PRZYJECHAŁ BARDZO... Wojtek same plusy (1) błyskawiczny przyjazd , zero pośpiechu przy badaniu, wyczerpujące informacje... Maria Gosia - opinia (1) Bardzo miły doktor. Wizyta profesjonalna. Cena przystępna. Gosia Lekarz z powołania (1) Lekarz godny polecenia: szybko, konkretnie, profesjonalnie i cena 100zł jest... A.G CUDOWNY LEKARZ (1) ... co tu dużo pisać. Profesjonalista, świetny specjalista, cudowny człowiek.... Ania Polecam, dokladnie, bez zbednego pospiechu (1) Moge tylko polecac skorzystanie z uslugi Pani doktor.bez zbednego pospiechu,... Piotr Najlepszy diabetolog w Trójmieście (3) Jestem bardzo zadowolonym pacjentem. Pani doktor zajęła się bardzo... Mateusz R. warty polecenia (1) Bardzo mily lekarz przyjechal do mnie do domu w okolo pol godziny.zbadal... kas Halina - opinia (1) Fantastyczna obsada Karetki. Bardzo kompetentni Ratownicy Medyczni. Bardzo... Halina SUPER PANI DOKTOR!!!! (1) Niedziela wieczór....w ciągu godziny...Pani doktor jest u mnie! Mój syn... pacjentka Pełny profesjonalizm (1) Dzwoniłem do rejonowej przychodni, na pogotowie nikt nie potrafił mi pomóc.... ropaj Fajna Ekipa (2) Wreszcie trafiliśmy na fajną ekipę z ciepłym podejściem do małego dziecka.... weronek6 Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry lekarz Kasia hikarunogo - opinia (1) Dobra opieka w dobrej cenie, polecam hikarunogo