Profesjonalna placówka!!! (1) Skorzystałam raz z ich karetki, po tym jak pogotowie oraz lekarz rodziny... Iwona Super lekarz (1) Dzisiaj czyłem się źle, moje prywatne ubezpiczenie zapłaciło za wizytę Pana... Wojtek bardzo dobry lekarz (1) z cala odpowiedzialnoscia polecam Pana doktora,profesjonalizm mile podejscie... anna
Punktualnie , bez czekania, konkretnie i kompetentnie! (1) Jestem z Warszawy. Bylem gościem hotelu Sheraton w Sopocie , gdy akurat dość... Krzysztof Przemili i profesjonalni (1) Ekipa zjawiła się u mnie po 30 minutach (przez telefon ostrzegali, że mogę... Paulina dziękujemy (1) Nazywam się Adaś i niedawno uratował pan moje życie.Dziękuję Adaś Wojciech - opinia (1) Dobre podejście do dziecka, przede wszystkim czysto i elegancko Wojciech stara znajoma - opinia (1) Przewspaniały lekarz -serce nie człowiek. stara znajoma Bardzo polecam (1) Chciałam bardzo polecić Dr Glinczewskiego. Był wczoraj z wizytą u mojej... Julia Marcin - opinia (1) Myślę, że lekarz wyjazdowy do pacjenta to rewelacyjny pomysł. Jeżeli idzie o... Marcin Godny polecenia! (1) Godny polecenia! Anna Profesjonalizm (1) Dziekuje za wizyte domowa. Przyjechal Pan tak szybko, ze nie zdazylismy nawet... Hanna Kurtis