Kinga Wanat - ocena (1) Kiedyś regularnie przychodziłam na kawę i bitą śmietanę i tutaj nie mam... Kinga Wanat Daniel - ocena (1) Jest w porządku polecam Daniel Magda - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście Magda
Aga - opinia (1) Pyszne lody. W Batorym wystroj taki sobie, ale nie to najwazniejsze. Obsluga... Aga dodo - opinia (1) Regularnie w sezonie "daję szansę" lodom z Marioli, i za każdym razem mój... dodo cukiernia Mariola (1) W lodziarni Cukierni " Mariola" w Batorym, lody podaje się w formie... Henryk Grudzień 2011 (1) Na wstępie powiem, że jestem stałą i wierną klientką. Obsługa w Batorym... Anna "MARIOLA" - zestawy lodowe, wybitnie za drogie !!!! (5) Od wielu lat byłem stałym klientem MARIOLI, szczególnie w obiekcie położonym... Mirek Trójmiasto PRZEMIŁE ZASKOCZENIE (1) Jest to moja ulubiona kawiarnia,jestesmy z rodziną stałymi bywalcami,ceny... walenty no nie wiem... (1) Choć lody są przepyszne ( lepszych nie jadłam nigdzie indziej) niestety musze... ptasiek jan - opinia (1) Od lat jestem klientem Cukierni Mariola w Batorym.Chodzę na najlepszą kawę... jan vinci - opinia (1) Pierwszy raz spotkałem się z taką obsługą - pomimo tego, iż lokal był... vinci Familyg je reklamní spolecnost. (1) Family g má vlastní katalog služeb , je provozovatelem... Tootancency Fgreality vykupuje a predáva nehnutelnosti. (1) Spoločnosťou poskytujúcou obchodné služby je familyg... aquaphwaidway