Lodziarnia

Lodziarnie Kawiarnie i herbaciarnie

Gdynia, Bolesława Prusa 24

Beata - ocena (3) Lody bardzo przeciętne, to już nie to samo miejsce, co kiedyś. Za gałkę lodów... Beata Ryszard - opinia (1) Lodziarnia Mariola od wielu lat miała dobre lody . Dzisiaj kupiliśmy lody w... Ryszard M - opinia (1) najlepsze lody w Gdyni od lat, już kilkudziesięciu M
E. - opinia (1) Żenada, żenada, żenada... 7 pln za gałkę lodów! 15 pln za "deser"... E. Ela - opinia (1) 7 pln za gałkę loda??!!??!! Czy kogoś...? Już jakiś czas temu kiedy kupiłam... Ela Pablo Picasso - opinia (1) W Trójmieście bez zmian , Mariola rządzi . Za śmietankowe lody to rękę bym... Pablo Picasso Gdynianin 1965 - opinia (1) najlepsze lody w Gdyni na pewno. W Trojmiescie najprawdopodobniej. W Polsce... Gdynianin 1965 lody Mariola (1) Moje ulubione, nigdy mnie nie zawiodły, mogłabym jeść na kilogramy :) Aneta C. Przykry powrót. (1) Od wielu lat chodziliśmy całą rodziną do Marioli na lody. Niestety ostatnie... AB Świetna Kawa Lavazza (2) Doskonała kawa i dobrze podana , mało jet lokaliw Gdyni gdzie można napić się... Krzysztof smakosz - opinia (1) Punkt Mariolki na plazy to porazka pod wzgledem smakow!!niemal za kazdym... smakosz Mariola MK Cafe (1) Byłem ostatnio - lody super , kawa do niczego . Po rozmowie z personelm... mart maria - opinia (1) wspaniałe lody najlepsze w Gdyni-ale obsługa tragedia pracują tam z łaski,są... maria zdecydowane nie (2) lody smakowite, ale nie uratuja tego lokalu jesli nadal klienci beda... ewa Tragedia, okazało się że jestem klientem II gatunku!!! (4) W ostatnia sobotę weszłyśmy z teściową do cafe Mariola w CH Batory,... Oburzona Aferzysta (1) Jak ci za drogo to kup sobie calipso! Nie wszyscy musza jeść lody w Marioli! Aga Bardzo słaba obsługa (2) Przyłączam się do opinii na temat obsługi. Moim zdaniem jest bardzo słaba jak... klient super (2) lokal w Gdyni na Swiętojańskiej już otwarty. polecam ja Nie jestem, a BYLEM (3) Nie jestem, a BYLEM stalym klientem. Od czasow komuny bylem klientem Marioli.... TrashO2 Niedbała obsługa (1) Po czekaniu ok. 10-15 min. w kolejce zamówiłam herbatę Rooibos o smaku... Edyta