Mieszkaniec - ocena (1) Działają sprawnie i szybko. Pan administrator sprawił że awaria na ul. Widnej... Mieszkaniec Joszka - ocena (1) Bardzo solidna firma, wszystko załatwiam od ręki, szybko i sprawnie. Opiekun... Joszka Gdynianka - ocena (2) Jestem załamana jadąc do starych Rodziców na ul. Młyńską 17. Tam nic się nie... Gdynianka
Agnieszka - opinia (2) Od miesiąca proszę o naprawę lamp na klatce schodowej przy domofonie, awaria... Agnieszka niezadowolony użytkownik - ocena (2) Niejasny sposób rozliczania gazu w bloku oparty o system zgłoszeń liczby... niezadowolony użytkownik Jan - opinia (1) Jestem zadowolony z obsługi i dlatego ten komentarz. Dokumenty niezrozumiałe... Jan Mieszkaniec Gdyni - opinia (1) To jeden z najgorszych administratorów w Gdyni. Ostrzegam przyszłych... Mieszkaniec Gdyni Bart - opinia (1) Nie polecam tej firmy. Nie potrafią rozwiązać najprostszych problemów. Nie... Bart Ola - opinia (1) MARKA to profesjonalnie i szybko reagujący na potrzeby mieszkańców zarząd... Ola Mieszkaniec Nowe Orłowo - opinia (1) Profesjonalne podejście i kompetentna załoga Mieszkaniec Nowe Orłowo Katarzyna Przyborowska-Steina - opinia (1) Bardzo pomocni i uczciwi. Pani administrator miła. Tak powinno być w każdej... Katarzyna Przyborowska-Steina Zadowolony mieszkaniec - opinia (1) Administracja bardzo pomocna, stara się rozwiązać każdy problem. Nie... Zadowolony mieszkaniec nie polecam (5) Wg mojej opinii zarządca mało aktywny. Blok, w którym mieszkam zarządzany... zniesmaczona Zdecydowana poprawa jakości usług. (2) W nawiązaniu do mojej opinii sprzed ok. 2 lat mam przyjemność poinformować,... Wiktor Niesiobędzki Polecam zarządcę MARKA (1) Pomogli mi skutecznie rozwiązać problem z wilgocią i zagrzybieniem... Andrzej Komandorski administrowanie wspólnotą (2) MARKA, to zarządca jakiego można polecić każdemu kto poszukuje znawcy tematu,... Kobieta Bardzo dobry (4) Bardzo solidny i uczciwy zarządca. Mieliśmy już 2 innych, dopiero MARKA... Andrzej Komandorski Gdyby tylko odpisywali na maile... (2) Administrator dobry, natomiast przydałby się czasami odpisać na maila od... qba