Masala

Restauracje

Gdańsk, Rajska 10

Słaba obsługa (1) Byłam w masali kilka razy dania smaczne i co ważne przygotwane przez... Marta Polecam (1) Duży wybór dań kuchni chińskiej, tajskiej i indyjskiej. Wszystko smaczne i w... Klima 50% na 50% (1) Wygląda to w ten sposób, że jedzenie nawet dobre (jadłam lepsze, ale i... marta
Polecam (1) Wyśmienite dania, ale nie dla zżeraczy schabowych i golonek, te dania są... bogu szczerze polecam! (1) jedzenie pyszne, świeże, bardzo duże porcje. Obsługa bardzo dobra, wszystko... Kasia witam (1) co do restauracji wyglad straszny ale jedzenie pyszne a mnialam z czym... kate Serdecznie polecam:) (1) Byłam troche sceptycznie nastawiona po przeczytaniu większosc opinii tutaj. A... A.P. Polecam (1) Uważam że restauracja jest naprawdę godna polecenia. Jedzenie wyśmeinite,... Nirmanakhaja tak jak wszyscy moi Poprzednicy, pieję peany o jedzeniu w Masali (1) od kiedy zaczęliśmy tam bywać, dania smakują tak samo, to bardzo ważne.... MZ % MD Plusy i minusy. (4) Jadłam w Masali przez 4 dni tego tygodnia. Dzień 1: baranina z czosnkiem i... Alex BEST INDIAN FOOD (1) Wystrój wymagałby odświeżenie, gdyby nie jedzenie które jest znakomite nie... KAROLA Jedzenie TAK! Obsługa 3XNIE! (3) Byłem tam całkiem niedawno ponieważ słyszałem o rewelacyjnym jedzeniu. I tak... Majk Ja się zawiodłam (2) Słyszałam sporo pozytywnych opinii na temat Masali więc wybrałam się tam z... rozczarowana REWELACJA!!! (1) Szczerze polecam Masalę na różne okazje! Przepyszne jedzonko i miła obsługa. Agu Rewelacyjnbe jedzenie i super obsługa (1) Szczerze POLECAM. Smaczne jedzenie w kameralnym miejscu. Jestem stałym... Aga Przyjemnie, ale... (1) Do Masali chodzę od lat i muszę stwierdzić, że choć wystrój się poprawia, to... Agata Witam ! (1) Zaczne od tego,ze Jestesmy pelni podziwu dla umiejetnosci... stali klienci rewelacja!! (1) Polecam to miejsce z czystym sumieniem, pyszne jedzenie, menu powala... limon Polecam!! (1) Obsługa miła,jedzenie wyśmienite,trudno o miejsca w gdańsku z tak różnorodną... m stali konsumenci (1) Wraz z mężem jesteśmy stałymi bywalcami Masali,odkąd Restauracja istnieje... J.D.