Wklejam to tutaj--bo ten napływ islamistów był wysterowany nie tylko przez samych przywódców islamskich
sztuczne wykreowanie wizerunku rezimu w syrii,wykonanie ataku chemicznego w syrii przez syjonistów i upozorowanie --zrzucenie winy na assada...Polecam poczytac o tym niby rezimowym człowieku i o innych pseudo rezimach,które usa przeciez musiało obalac
tu ewidentnie nie zgadzaja sie fakty dot broni chemicznej--skad ona jest,powiazania z rosjanami---specjalne odciagniecie od własciwych sprawców,czemu?
by znalzał sie powód--sfabrykowany do uderzenia na assada
i zrobienie zametu w kolejnym rejonie
rejon jest w łapach ,,wyludniany z dzikiei hordy nienawistnych w imie wydumanego boga islamistów---która nalezy skierowac--sama pojdzie--do europy!
na reke ---syjonistom w izraelu,syjonistom w europie(bo to tylko głupie pionki,jak tusk,które maja za to dozywotnie i posady i konta w egzot,krajach---sługusy i ochroniarze masonerii najwyzszego stopnia obu rytów,lub i trzech jak kto woli)
bliski wschod oczyszczany ze smieci; afryka ciagle w konfliktach--po co???Smieci ida do europy--tutaj rozruchy ,walki pomiedzy nimi a nami i pomiedzy zwol.Unii i narodowcami
islam robi swoje przy okazji
psujemy szyki --bo po --słuzalczy piesek a uniia unia dozorca masonerii!-
ten piesek nie ma dojscia do władzy
i nastepny kraj po wegrach dał władze narodowcom!
przeszkadza im to1 a wszystko poczawszy od zawalenie sie muru berlinskiego i walki solidarnosci,finnsowanej przez kogo??
wszystko tak ładnie szło a polacy to wszystko łykali i klaskali w raczki!
plan jest cały czas realizowany
teraz wystarczy malutki zapłon gdzies w europie , a stawiam na grecje----do rozpoczecia wojny
i watpie ,zeby konflikt na wielka skale rozpoczeli ruscy,których tak sie obawialismy
czemu ?Powtarzam ,,bo juz o tym pisałam amerykanie sprawdzaja nas w bankach??
czy nie jestesmy rezydentami st zjedn.??
nikt z was sie z tym nie spotkał-bo ja tak-w ing!
nie wydaje sie wam to dziwne?
do czego oni sie szykuja??
http://adnovum.Neon24.Pl/post/97665,kto-byl-sprawca-ataku-chemicznego-w-syrii
-----pod spodem -bedzie dziwne zachowanie merkel i tusk --wykonujacy masonski uscisk
zaznacze jeszcze ze symbole ezoteryczne znane sa mi od dziecinstwa
to z wegierskich madiów
https://www.Youtube.Com/watch?V=vc8pvvwygjg