Tadeusz - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Ceny bardzo konkurencyjne, obsługa godna... Tadeusz Krzysiek - opinia (1) Uczciwa wypożyczalnia sprzętu. Polecam Krzysiek Asia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetne doradzanie klientowi, przemiła obsługa i super... Asia
Adam - opinia (1) Już po raz kolejny przekonałem się, że sklep z tak profesjonalną obsługą, to... Adam Pablo - opinia (1) Obsługa raczej mało przyjemna w rozmowie. Rozumiem, że nie mogą mieć... Pablo Narzędzia (1) Generalnie firma ma paru stałych dostawców narzędzi i mimo, że nie są one... Firma Profesjonalny sklep dla prawdziwych Profesjonalistów (1) Bardzo dobra obsługa , narzędzia najwyższej klasy Premium, nie ma nawet co... Mnichun Serwis elektronarzędzi - Porażka! (2) Totalna beznadzieja! Podejmują się naprawy gwarancyjnej, przyjmują do serwisu... Tomasz Zadowolony klient (1) Dopiero się organizują ale są widoki na kolejną konkretną firmę z branży w... Operator Ocena Tad Met (1) Sprawdzona firma, w której można wynająć maszyny budowlane wysokiej jakości -... Adams wynajem (1) Suepr sprawna obsługa w rezultacie szyba dostawa wynajęteego sprzętu na teren... Roman Polecam (1) Szybko, sprawnie, jakość obsługi na poziomie. Ceny atrakcyjne. Polecam,... Michał wynajem podestu (1) Wynajmowałem od Mateco podest Genie, jego stan określam jako bardzo dobry -... Marcin Szkolenia na podnośniki 1P (1) Brałem udział w szkoleniu w gdańskim oddziale Gizo na Osowej.Uprawnienia mam... Elektromonter Najwyższe podnośniki w pomorskim (1) Szukałem 2 szt. podnośników samojezdnych powyżej 30 m. Jedynie Gizo O/Gdańsk... Operator 1P jak najbardziej negatyw (6) cyklinarka którą wynajełem na wekend nie nadaje sie do pracy reie papier i... klijent Rzetelna firma (1) Firma Dretech jest bardzo sprawną i rzetelną firmą w swojej branży. Można na... Anna Super sklep (1) Potrzebowałam palików i miał ich duzo farby są okej świeże duży wybór kolorów... Hania dobre ceny (2) Firme polecił mi znajomy i sie nie zawiodłem , dostałem dobry rabat na 2... Jacenty Miło zaskoczony (1) Dobry młot w dobrej cenie i kawa gratis ;) Pozdrawiam miłe Panie i do zobaczenia Radek