Polecam (1) Świetna obsługa, naprawa załatwiona od ręki, polecam :) Piotr Rewelacja!! (1) Polecam , Bogaty asortyment, miła obsługa, Pan Stefan potrafi świetnie... xx Zniesmaczony (1) Przez błąd z cena jaki popełniła firma "Ag...." Straciłem tylko swój czas... Karol
Pełen Profesjonalizm (2) Korzystałam w lutym z usług firmy Dakkar - usługę koparko-ładowarka i musze... emilia bedykowska Zdecydowanie nie polecam! (3) Zdecydowanie nie polecam. Naprawiałem wyrzynarkę BOSCHA. Nie popracowała 1... Jakub Polecam jako serwis (1) Serwisanci naprawdę znają się na swojej robocie. Przezwajałem u nich wirnik... Emtech Polecam (1) Dobry asortyment, obsługa naprawdę zainteresowana klientem. Wypożyczałem od... Emtech Polecam. (1) Polecam z czystym sumieniem ten serwis - zreanimowali mi maszynę, którą... hojer dobrze, ze sa takie serwisy... (1) serwisanci znają się na tym co robią, ożywili flexa którego inny serwis... eFKa obsługa najsłabszym ogniwem (1) Asortyment w porządku ,ale obsługa poniżej kryteriów. Panom nigdy się nie... ewa Polecam (1) Profesjonalny service . Znają się na rzeczy, doradzą fachowo , sympatyczna i... Klient niskie ceny (1) Serwis elektronarzędzi znalazlem przez przypadek, panowie serwisanci... Maciej Polecam (1) Idealna oferta dla klienta indywidualnego. Musiałem dociąć kilka kafli w... Bartek Prosto i na temat (1) Wynajmowałem sprzęt na weekend w bardzo dobrej cenie, bez zbędnych... Enzo Agata - opinia (1) Pan Hipolit wszystko ma a nawet jak nie ma to załatwi, jak nie załatwi to... Agata polecam (1) Szeroki asortyment. Bardzo mila obsluga. Co mnie zadziwilo, czegoś czego nie... mariusz Budowa (1) Witam, zakupiłem z dewalt.com.pl dwa młoty udarowe ora wiertarkę... Maciej polecam !!! (2) super firma godna polecenia. zadowolony klient jakość jakiej poszukujemy (1) Branża dość wąska, producentów mało, a wyroby z Krainy Wielkiego Muru w... Anna Chudzia super obsługa , profesjonalizm (3) Uważam ze firma jest naprawde dobra ,bo niskie są ceny dzierżawy a... Kris