Waldek - ocena (1) Mega wyposażony sklep. Polecam Waldek Małgorzata - ocena (1) Bardzo kompetentna obsługa i porada!! Małgorzata Mariusz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Mariusz
Pawel - ocena (1) zakup u nich instrumentu to pieniądze wyrzucone w błoto Pawel Mariusz - ocena (1) Koparka spoko-prosta w obsłudze, nigdy nie robiłem tego typu sprzętem a udało... Mariusz Andrzej - ocena (1) Świetny asortyment , bogata wiedza na temat oferowanego towaru właściciela .... Andrzej Grzegorz - ocena (1) Totalna porażka. Ludzie którzy próbują naprawiać wasz sprzęt nie nadają się... Grzegorz Jakub - ocena (1) Świetna obsługa, kontakt ze strony Działu Handlowego Jakub Łukasz - ocena (1) Narzędzia bardzo dobrej jakości. Duży wybór. Łukasz Maciej - ocena (1) Polecam wiertła i otwornice tej firmy. Maciej Miał miał - opinia (1) Śmiecie i naciągacze. Moja zaciskarka rems słabiej zaciskała bo wymagała... Miał miał Twojbillbiard.pl - opinia (1) Super obsługa. Szybko i profesjonalnie. Polecam. Twojbillbiard.pl mr - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie. Polecam duży wybór mr Adam - opinia (1) Polecam to miejsce, dużo profesjonalnych marek elektronarzędzi oraz agregatów... Adam Damian - opinia (1) Przniesiony sklep z cieszyńskiego na dąbrówki. Super ekspozycja! super ekipa... Damian Mirek - opinia (1) Musiałem zapłacić za uszkodzoną zagęszczarkę i paliwo, chociaż awaria nie... Mirek Wojciech Wądołowski - opinia (2) Obsługa tragiczna brak kontaktu z osobą decyzyjna w firmie źle wydany towar... Wojciech Wądołowski Krzysztof Keller - opinia (1) wszystko profesjonalnie, fajnie sygnowane narzędzia, dobra jakość,... Krzysztof Keller Irek - opinia (1) Dalam nożyczki fryzjerskie do ostrzenia masakra Poszarpane i do wyrzucenia.... Irek Dariusz - opinia (1) Szkoda, że nie można dać więcej gwiazdek. Wypożyczamy stąd sprzęt kolejny... Dariusz