Materac na bolące plecy

Nikt nie wyobraża sobie łóżka bez dobrego jakościowo materaca! Ja polecam produkt w technologii Viscotherapy. Firma ART-MEDIC ma teraz nowość - materac SuperemeVisco o gęstości pianki 85 kg/m3. Generalnie to produkt innowacyjny, a sen na nim jest komfortowy i przede wszystkim zdrowy. U innych producentów kosztuje jakieś 7 tysięcy zł. W ART-MEDIC chyba około 1600 zł. Super sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Doskonale wiem, co znaczy ból pleców, bo pracuję „na nogach”, stoję każdego dnia co najmniej 7 godzin i nie da się ukryć, że kręgosłup to odczuwa. Z doświadczenia wiem, że sprawdza się twardy materac, ja postawiłam na taki, który ma dodatkowo warstwę maty kokosowej, podnoszącej twardość. Mam model Norbert, z firmy Sheepo. Śpię na nim już ponad miesiąc i naprawdę sobie chwalę. Dodatkowo też za to, że ma warstwę owczej wełny (po stronie zimowej), jest przyjemnie ciepło, a mimo to, nie budzę się przepocona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jak to jest że jeden producent produkuje materac za 7tyś a drugi za ten sam chce 1600zł?
Jak cie nie stać na reklamę w necie to korzystasz z darmowego forum? Wiedz że taka denna reklama działa wręcz odwrotnie do zamierzonego celu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...