Matka Chrzestna

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witajcie. Dużo się teraz słyszy, że rodzice nie mogą znaleźć odpowiednich osób, które by mogły zostać Chrzestnymi dla dziecka. Z różnych powodów zdrowotnych nieraz nie mogę lub są katolikami ale niepraktykujacym. Ja marzę żeby zostać Matką Chrzestną, dlatego zalozylam ten nowy wątek. Piszcie na mój email daria19833@onet.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Matka Chrzestna

Przepraszam za błędy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ja dorze rozumiem, że chcesz zostać matka chrzestna dla zupełnie obcego dziecka???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak. Dla mnie nie ma znaczenia czy to obce osoby czy nie. Jeśli można w ten sposób pomóc to dlaczego nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sorry, ale nie powierzyłabym dziecka jakieś obcej kobiecie. Przecież przez taki chrzest staniesz się poniekąd częścią życia tego dziecka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiadomo, ze wcześniej bym musiała poznać się z tą rodziną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wcześniej tzn kiedy? Po teście z 2 kreskami czy podczas z wizytą w szpitalu jak dziecko się urodzi? Jedno spotkanie? 5? 10? Z rodzicami dziecka? Dziadkami? Ciotkami itd? Jak sobie to niby wyobrażasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To chyba jakiś żart.......... ??!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, absolutnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...