Bardzo fajne! (1) Ogromnym plusem przedszkola jest stały kontakt dzieci z językiem angielskim... Mama świetny start dla przedszkolaczków (1) Fantastyczne i zaangażowane Panie z indywidualnym podejściem do każdego... Mama Monika Wspaniałe miejsce dla malutkich i większych dzieci (1) Mój synek chodził do żłobka Maxi Kids od 7 miesiąca życia. Panie w... mama Wojtusia
Jedyne z wykładowym angielskim i hiszpańskim (1) Bardzo polecam Maxi Kids, wspaniała opieka, Panie bardzo zaangażowane w swoją... rodzice M. Polecam! (1) Bardzo fajna opieka i organizacja całego przedszkola. zadowolona Wonderful Kindergarten! (1) My family recently moved from the US and we are so glad we found this... Sarah Bezpieczenstwo, zabawa i nauka (jezyków obcych!) (1) Wlasnie takie motto uslyszelismy podczas pierwszej wizyty. Oczywiscie... rodzice Rysia Profesjonalna opieka! (1) Podoba mi sie indywidualne podejscie Pan. Dla nas wazny byl fakt zywienia, a... mama Bardzo fajnie! (1) Świetna opieka i ogólna atmosfera. Dzieciaczki na pewno się nie nudzą.Bardzo... zadowolona mama Ola - opinia (1) Fajne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Duzo zajęc językowych , ruchowych i... Ola dorkil - opinia (1) Wspaniele przedszkole z duuuzym ogrodkiem, w pelni wyposazonym placem... dorkil indywidualne podejście do dzieci (1) bardzo miła atmosfera, małe grupy, dzięki temu indywidualne podejście do... zizoula Świetna atmosfera! (1) Przedszkole o okreslonych celach wychowawczych i edukacyjnych. Jestem... rodzice Super bezpieczne miejsce. Nowatorskie pomysły. (1) Fantasyczne miejsce dla dzieci! W końcu moje dziecko może uczyć się języka... Mama Kingi