Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

RudaW, doskonale rozumiem:) ale z drugiej strony uważam, że nie mamy prawa czuć się winne za kogoś. Każdy w życiu odpowie za swoje błedy. Trzeba dawać dobry przykład:))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak mi koleżanka mówiła , że większość z nich żałuje , to się śmiałam :) Dziś wiem , że miała rację ;))) Oczywiście , żal przychodzi po czasie :))
Czyli rozumiesz , dlaczego czasem mi wstyd , ze jestem kobietą ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

RudaW, mi też czasami wstyd za to, że jestem kobietą.Są takie, które mają zupełnie gdzieś to, że facet ma żonę, małe dzieci...liczą się tylko ich własne przyjemności.
Potem gdy facet " przejada się" taką panienką, to wraca mu rozum do głowy i chciałby cofnąć czas.
Pewien mój znajomy, kawaler, który w internecie szuka sobie partnerki do wspólnego robienia sobie dobrze, mówił mi, że w samym trójmieście jest całe mnóstwo mężatek, które " są chętne".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdyby w życiu człowiek zakochiwał się raz to byłoby wszystko bardzo proste i pławilibyśmy się w szczęściu i miłości.Niestety tak nie jest.Dwoje zakochanych ludzi pobiera się z myślą iż będą kochać się do końca swoich dni,nikt nie zakłada że będzie inaczej ale życie wszystko weryfikuje.I tak jak napisała Majka, nic nie jest czarne i białe,są odcienie
szarości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tam , z pewnością masz coś do powiedzenia na różne tematy :)
Fajnie , że zajrzałeś , bo w większości mamy tu kobiecy punkt widzenia , a fajnie , jak na tematy relacji damsko - męskich wypowie się także mężczyzna :)
Zatem odzywaj się do nas częściej ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zaglądam do Was w miarę często i regularnie, ale nie zawsze się odzywam, bo jeśli nie mam nic rzeczowego czy konstruktywnego do powiedzenia to dzioba nie otwieram, nie lubię tak klepać trzy po trzy byle gadać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

O proszę Tomek do nas zajrzał :))
Tomku masz rację , zresztą ja gdzieś nawet wyżej napisałam , że kobiety także potrafią zranić , zdradzić i wykorzystać..do tego potrafią być wyrachowane , bo faceci mało kiedy zdradzają żeby polepszyć sobie status materialny , a kobiety potrafią zdradzić tylko po to , żeby polepszyć sobie byt... czasem wstyd mi , że jestem kobietą ;))

Tak was czytam dziewczyny i powiem Wam, że nie tylko faceci zdradzają, zostawiają dla młodszych, ładniejszych, wygadanych itp lub niepotrzebne skreślić. Facet też może być zostawiony, zdradzony, wykorzystany i nie jest tu w tym nic niecodziennego. I też trzeba potem żyć i dawać sobie radę. Zależy wszystko od osobowości i charakteru, jedni szybko się podnoszą, inni potrzebują na to znacznie więcej czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam Was dziewczyny :)
Mikro , dlaczego uważasz , że K.a się Ciebie czepia ? Po prostu ma troszkę inne zdanie niż Ty i wyraża je , ma prawo , zresztą gdybyśmy wszystkie myślały cały czas tak samo , to zamiast Forum byłoby Koło Wzajemnej Adoracji :D :D
Taak , i to co teraz napiszę zabrzmi dziwnie w kontekście tego co napisałam o potakiwaniu sobie.. ale cóż , muszę zgodzić się z K.a , że zakochanie w kimś nie przychodzi w jednej sekundzie , na to potrzeba czasu.. znam takiego , któremu przejście od fascynacji do uczucia zajęło sześć lat..ful czasu , który można było poświecić na pielęgnowanie małżeństwa ..ale po co , skoro nowe jest jeszcze świeże , inne i pociągające..
A co do świadomości.. osoba zdradzająca i ta osoba trzecia , doskonale wiedzą , że robią źle , ale po prostu mają to w głębokim poważaniu :) Moim zdaniem , żadne wielkie uczucie nie usprawiedliwia zdrady .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie Sadyl, wyżej napisałam o rozkosznym punkciku, ale ta litera alfabetu określająca punkt, raczej nie pasuje żeby nią określać moją skromną i ładną osobę;-)

wtedy chodzi o bycie palantem ;D)) Mikro w moim mniemaniu małżeństwo to coś ważnego - nie jesteś pewien, nie żeń się. A jak się żenisz to dbaj o to, pielęgnuj żeby nie przestać kochać.
Ja wiem, ze ideałów nie ma, ze to co mówię to takie niedzisiejsze :) ale tak mam , a wiem, że są trwałe związki, oparte na zaufaniu i lojalności, i dzięki temu miłości.
Jak to pewien starszy pan powiedział: bo Wy kupujecie nowe, my naprawialiśmy zepsute:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Graszka no jakoś nie przyszło mi to do głowy :D))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

>jeśli osoba podarowała swoje serce komuś , to chyba raczej trudno oczekiwać, ze jednocześnie pokocha jeszcze kogoś innego

A jeśli przestała kochać małżonka i się zakochała w innej osobie - wtedy też chodzi tylko o sex?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

> nie pisz G. bo mi się to źle kojarzy

Dziwne masz skojarzenia ;)

Mi się G. kojarzy całkiem przyjemnie :D
https://www.youtube.com/watch?v=HrquUi1at1s
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak K.a, taki rozkoszny punkcik co nie;)?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oki Graszka :) a moje G. to takie słodkie, delikatne Dżi :)) pełne sympatii:)

K.a, nie pisz G. bo mi się to źle kojarzy. Jeżeli już to pisz Gr, jak już Ci tak zgniło pisać Graszka.:))

hehehe G.

Dziewczyny nie przekomarzajcie się za mocno, bo przez was śnieg z deszczem pada u mnie:)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli osoba (bo nie mówimy tu o konkretnych płciach, to dotyczy zarówno mężczyzn, jak i kobiet) podarowała swoje serce komuś , to chyba raczej trudno oczekiwać, ze jednocześnie pokocha jeszcze kogoś innego - raczej będzie chodziło o zabawę,
zauważyłaś jedną zależność, że w zdradach chodzi głównie o sex, a nie o wielkie platoniczne uczucie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (73 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?