Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

I zakładasz, że facet nie może się zakochać, że kieruje nim tylko chuć. Dobrze zrozumiałam?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mikro tym zdaniem odpowiedziałam Ci na Twoje stwierdzenie, że to moje doświadczenia. Nie mam takich i tylko teoretyzuję, ale mam oczy i rozum, i widzę co się dzieje dookoła mnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Mikro nie bądź złośliwa, mnie żaden facet nie zdradził i nie porzucił, ani też nie zakochałam się w żadnym żonatym. nie ma mowy o moich doświadczeniach.

Nie jestem złośliwa. Po prostu wiem, o czym piszę, a skoro Ty nie doświadczyłaś tego, o czym napisałaś, to tylko teoretyzujesz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Majka, dziewczyno, gdzie ja napisałam ze Mikro nie jest ludzka??? Wszystkie jesteśmy ludzkie, nikogo nie wyróżniłam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mikronezjo, ogólnie to wiele facetów ma tam, może nie cały mózg, ale część na pewno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Graszka - czyżbyś uważała, że Mikro nie jest ludzka???? Nie tylko my kobiety mamy własny bagaż doświadczeń, każdy człowiek go ma. I zawsze wszystko jest proste, gdy nie tyczy nas
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mikro nie bądź złośliwa, mnie żaden facet nie zdradził i nie porzucił, ani też nie zakochałam się w żadnym żonatym. nie ma mowy o moich doświadczeniach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

k.a., wydaje mi się, że podchodzisz do tematu tak samo - przez pryzmat własnych doświadczeń z facetami, którzy mieli mózg w rozporku...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mikro, jesteśmy kobietami i to nie głupimi.każda ma swój oddzielny bagaż doświadczeń, każda z nas jest inna, bądźmy dla siebie ludzkie, przecież to jest zwyczajna dyskusja. Każdy ma prawo pisac co myśli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo na tym polega dyskusja , żeby poznać światopogląd innych i rozszerzyć własne horyzonty,
zbyt personalnie podchodzicie do tematu i stąd problem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Mikro odniosła sie do wypowiedzi Graszki"
owszem, a Graszka odnosiła się do mojej. Zatem cały czas mowa była o tej drugiej osobie, nie małżonku.
@Mikro - masz rację, niech ci co potrafią się cieszyć i mają z czego, niech się cieszą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może dajmy sobie wszystkie na wstrzymanie? Prawie każda z nas ma swoje przejścia za sobą i zamiast cieszyć się tym pięknym dniem ;) rozgrzebujemy swoje sprawy :/. Po co nam to???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

G. niczego nie poprawiam :) po prostu mówię , co myślę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mikro czytaj ze zrozumieniem, Mikro odniosła sie do wypowiedzi Graszki, o sercu i rozumie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziewczyny, k.a się nie czepia, ona tylko poprawia po swojemu i to nie tylko Mikronezję, uwierzcie mi. Mnie w realu poprawia jeszcze bardziej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

@.k.a. - tez zauważyłam, że ciągle czepiasz się Mikro. czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przecież Mikro odniosła się do mojej wypowiedzi, a ja nie pisałam o małżonku, tylko tej drugiej osobie (która również może być w związku, ale może też być osobą wolną)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mikro może dlatego, ze myślimy podobnie, ale nie tak samo :) i się nie czepiam. czasem nawet nie spoglądam na nick, tylko na wypowiedź :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

trafniej to ujelas, ale mialam na mysli to samo co Ty Mikronezjo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zakochanie nie przychodzi w jednej sekundzie, ktoś kto ma już rodzinę , składał przysięgę chyba wiedział co robi? jak można zakochać sie w kimś innym kochając małżonka ?? trzeba pielęgnować miłość, którą już sie stworzyło , a nie szukać przyjemności gdzie indziej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

k.a., czasem nie rozumiem, po co się ciągle czepiasz tego, co ja piszę :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (88 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....