nie polecam (3) Wydasz 80zł i się nie najesz, brak możliwości wystawienia oceny na facebooku-... Ja Wyśmienite jedzenie (1) Godne polecenia miejsce z wyśmienitym jedzeniem. Mięsa rozpuszczają się w... Daniel Pycha! (1) Buła z szarpaną rozwaliła system! Fasola mistrzostwo! Na pewno wrócę... Aleks
Fajne miejsce dla mięsożerców. (1) Wybór mięs dość ograniczony, brakuje mi tu steków, kóre idealnie wpisałyby... Ilona Marczyńska Przereklamowany lokal... (1) Szkoda, że nie macie recenzji na fb... wiec opinia leci również tutaj.... Ariel Niesamowite miejsce (1) Polecam, świetnie przyrządzone mięso i dodatki alicja Jestem Fanem (5) Powiem krótko: petarda! Jestem uzależniony, jak nie wjedzie w weekend spory... Villl Ciekawy lokal, raczej "od święta" (1) Zamówiłem łopatkę i żeberka. Łopatka była pyszna, soczysta i delikatna.... Wuj Janusz Rewelacja!!! (1) Mięso po prostu pyszne! Rozpływa sie w ustach, pełne smaku, naprawdę sie nie... ala Palce lizać (1) Byłem 9.09. br Świetne miejsce. W skrócie: przy bufecie uśmiechnięta młoda... Marcin Mega! (2) Byliśmy dziś i jesteśmy zachwyceni. Krótkie menu, ciekawy system wydawania... Rodzinka GD Potwornie drogo i nieprzyjemne wnetrze (1) Wchodzi się do ciemnicy. Nie chcę się tam przebywać. Jedzenie pyszne ale... Karol Super! (1) Gorąco polecam!! Super miejsce ! Super mięcho ! Justyba Pychota (1) Nie piszę recenzji na codzień tylko po prostu zajadam. Ale to co mnie... Grzegorz Pysznie (1) Świetny, przemyślany pomysł na mega dobre mięso. Soczyste, pyszne dla... Zosia Strzał w 10! (1) Mięso pierwsza klasa, tłuściutkie, mięciutkie, przyprawione, po prostu pyszne... Tomasz Fatalna obsługa (1) W artykule zamieszczonym e trojmiescie.pl piszecie, ze wzorujecie sie na... piotr Awesome (1) Długo czekałem aby taka knajpa sie pojawiła Marcin PYSZNE! (1) Po prostu pyszne! Co tu dużo pisać jadłem chyba we wszystkich knajpach... Juras Polecam!!!! (1) Jakość Waszego jedzenia czuć w każdym kęsie, żeberka zrobione perfekcyjnie,... Krystyna