Firma wykonanie mebli na wymiar (1) Brak profesjonalizmu. Po zgłoszeniu przychodzi pani za wstępne oględziny i... Stanisław Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) KoszmArna firma.Duza cena,wykonanie okropne.Nie można się dogadać z... Gosia Polecam (1) Jakosc wykonania, podejscie do klient, szybki czas realizacji na najwyzszym... Łukasz
Żenujący brak profesjonalizmu i nieuczciwość. (1) W kuchni, w której wszystkie elementy były zakupione w firmie Meble... Kasia Nic dodać nic ujac (1) Nie wiedziałem dokładnie czego potrzebuje od swojej nowej kuchni. Zaufałem... Michał Nie polecam! (1) Firma nierzetelna, nie szanująca klienta. Zapłaciłam za projekt swojej... Alicja Profesjonalizm w każdym calu! (1) Polecam firmę jak tylko mogę. Od pomiaru, poprzez projekt, realizację i... Rafał Polecam! (1) Z firmą "Stefański" wykonywałam meble na wymiar do kuchni oraz do łazienki.... Alicja Cieszę się ,że istnieją jeszcze takie firmy :) (1) Pełen profesjonalizm z wielkim uśmiechem. Projektantka jest tak pozytywną... fifi Meble i aranżacja (1) Meble wykonane zgodnie z projektem. Jestem bardzo zadowolony z efektu... Toma