Cezary - opinia (1) Kontakt, obsługa i jakość bardzo rzetelna i fachowa. Z czystym sumieniem... Cezary Izabela Sz. - opinia (1) Polecam. Bardzo solidne meble, duża oferta produktowa. Życzliwa i pomocna... Izabela Sz. Zofia - opinia (1) Jakość mebli niestety pozostawia wiele do życzenia. Po roku użytkowania meble... Zofia
Wojtek - opinia (1) Miła obsługa - dziękujemy za pomoc w doborze krzeseł. Wojtek Jarek - opinia (1) Świetni fachowcy. Ogromny wybór krzeseł z fachowym doradztwem - zakupione... Jarek Paweł - opinia (1) Wyjątkowe podejście do klienta, szeroka oferta, możliwość obejrzenia mebli... Paweł Kasia - opinia (1) Po spotkaniu z Panią Iwoną poczułam ulgę. Pani Iwona bardzo mi pomogła przy... Kasia Katarzyna - opinia (1) Kupiłam krzesło, bo miałam problemy z odcinkiem lędżwiowym z uwagi na... Katarzyna Michał Myszkowski - opinia (1) Mega profesjonaliści, polecam. Michał Myszkowski Krzysiek - opinia (1) Ladeco od 2016 roku pomaga nam w wyposażaniu biur. Mają obszerne katalogi i... Krzysiek Kuba - opinia (1) Zamówienie nie było gigantyczne, ale moje małe biuro geodezyjne zyskało fajne... Kuba Toamsz Ł - opinia (1) Najlepiej, najszybciej i mega profesjonalnie Toamsz Ł Anna Jankowiak - opinia (1) Serdecznie polecam! Dobra jakość i obsługa klienta. Anna Jankowiak Kordian piotr - opinia (1) Profesjonalna i fachowa obsluga. Szybko, miło i konkretnie Kordian piotr Dominika - opinia (1) Super pomoc przy wyposażeniu biura. Dużo krzeseł , które można przetestować... Dominika Zakup mebli (1) Zdecydowanie polecam! Duży wybór wygodnych i funkcjonalnych mebli biurowych.... Paweł Polecam (1) Bardzo dziękujemy Pani Mai za fachową poradę, cierpliwość przy wybrzydzaniu i... Kasia Szczerze polecam (1) W firmie GRANT kupiłem fotel Ergohuman polskiej marki Grospol i jestem bardzo... Nikodem Polecam (1) Obsługa, a konkretnie wychwalana już tu wielokrotnie Pani, super... A. Bardzo zadowoleni (1) W Brekko kupiłem fotele obrotowe (4szt.) dla mnie i moich pracowników. Firma... Bartosz