Z pasją i profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa, która wybija się na pierwszy plan. Pani... Konrad Bardzo dobra obsługa oraz bardzo dobry towar (1) Kupiłem jeden z tańszych foteli. (Team Grospol) W sklepie był tylko na... wo Polecam wizytę w tym salonie (1) Dziękuję za to, że w Gdańsku jest taki salon, gdzie w miłej atmosferze mogłem... Michał
Meble do Gabinetu kosmetologicznego Betty Blue (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy oraz meble, które oferuje. Dzięki Pani... Beata Kumiszcza na małe biuro (1) Trudno mi było cokolwiek zaaranżować, aby małe biura były funkcjonalne i... weri Dobre miejsce (1) Miałem przyjemność zakupu 2 krzeseł niedawno. Bardzo profesjonalnie... Andrzej Profesjonalizm (1) Meble dostarczone w terminie profesjonalny montaż gorąco polecam Daniel Godna polecenia firmy (1) Sprawnie zrealizowane zlecenie, mam małe biuro w Amber Office. przyjechał do... Grzegorz Godny polecenia sklep ze wzorową obsługą (1) W sklepie kupiłam 2 fotele do biurka. Wybór foteli jest ogromny i trudni się... Klaudia Wygodny fotel to podstawa przy długiej pracy przy komputerze... (1) ..dlatego wśród wielu odwiedzonych przeze mnie i żonę salonów z fotelami,... Marek Dobry sklep z fotelami biurowymi w Gdańsku (1) Jeśli szukacie fajnego fotela biurowego koniecznie musicie odwiedzić salon... Adam Fałkowski bardzo dobre fotele obrotowe (2) kupiłam niedawno fotel obrotowy, bardzo wygodny i solidny, w salonie bardzo... Marcelina Pozytywnie (3) Salon oferuje dość duży wybór krzeseł w różnych cenach, z przewagą tych... Tomasz fotel biurowy (1) Polecam. Wybrałam fotel firmy Nowy Styl. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję... Beata Polecam ofertę tego salonu (1) Bardzo szeroki wybór krzeseł i foteli biurowych z możliwością przetestowania.... Małgorzata Godny polecenia, duży wybór (1) Miejsce godne uwagi w poszukiwaniu fotela do długich godzin spędzanych przed... mr Wzorowa obsługa (1) Szukałem dla siebie krzesła do długiej pracy przy komputerze i na sklep GRANT... Tomasz Zdecydowanie polecam! (1) Niedawno zakupiłam w tym sklepie krzesło biurowe. Jest bardzo wygodne i... Paula Ocena sklepu (1) W sklepie zakupiliśmy kilka krzeseł biurowych. Profesjonalna, pomocna i... Magdalena GRANT- krzesła biurowe, Gdańsk, al. Grunwaldzka 211 (1) Szukałem dobrych, ergonomicznych krzeseł biurowych, po przystępnych cenach.... Czarek