Umeblowane biura (1) dziękujemy za aranżacje i dostawę .. W Naszym biurze wszystko gra .. Zrobiło... architekt z koorporacji Usługi godne polecenia (1) Od kilku dni poszukiwałam krzeseł dla dzieci, które właśnie rozpoczęły... Kasia Spoko firma (1) Bardzo dobre podejście do klienta. Anonimowy
szczerze polecam (1) Nie jestem bardzo wymagająca, ale ku mojemu zdziwieniu, nie mogłam znaleźć... Ela DNO (1) Całkowite nieporozumienie, stosunek ceny do jakości to jakaś porażka. Jeszcze... Niezadowolony Zabudowa wnęk, kuchni i łazienka (1) Z usług firmy korzystałem już kilkukrotnie. Za każdym razem byłem w 100%... Tomasz PROFESJONALIZM (1) Profesjonalizm - właśnie to słowo pierwsze przychodzi mi na myśl, gdy... joannat Nethos Sp. z o.o. (www.nethos.pl) (1) Firma jak najbardziej godna polecenia. Zrealizowała kompleksową modernizację... Marcin Kałkus ocena (1) witam, jako że wszedłem do sklepu, zostałem sympatycznie lecz konkretnie... krzysztof Firma której szukałam (1) Polecam firmę Davo meble. Dbają o klienta, są na każdy telefon widać że... Lidia Wyposażenie biura (1) Znalazłam firmę na Trójmieście w dziale mebli biurowych, wysłałam zapytanie... Sylwia DOBRZE WYPOSAŻONY SALON!!! (1) Polecam ten salon z czystym sumieniem, Bardzo dobrze wyposażony, mnóstwo... Alina i Jacek Zadowolony Klient - opinia (1) Trafiliśmy do sklepu jednego z wielu sklepów z krzesłami biurowymi. Jednak... Zadowolony Klient Najlepsze doradztwo i najwięszy wybór (1) Objechałem całe Trójmiasto w poszukiwaniu dobrego krzesła. Miałem już kilka z... Marcin Wato się zapoznać z ofertą (1) Szczerze to podchodziłem trochę sceptycznie do tej firmy.Odwiedziłem... Zayed Polecam sklep (1) Rozgladalem się wszędzie za porządnym i wytrzymałym fotelem obrotowym do... zadowolony z zakupu Rewelacyjny serwis (1) Uszkodzeniu uległ siłownik. Obsługa salonu wymieniła go od ręki. Fotel... Mario Polecam - Super Sklep! (1) Polecam wszystkim ten sklep internetowy. Zakupy w nim, to czysta przyjemność... Caroca POLECAM W 100% (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego spotkania po dostawę i montaż. Bardzo miły... Zadowolona klientka Ignorancja i bałagan (1) Pomimo, iż firma znana na rynku to po wejściu niestety wrażenie jest... Michał