Meble do pokoju niemowlaka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Chciałbym się zapytać gdzie kupowałyście mebelki do pokoju swoich pociech? Klupś, drewex, ikea? a może coś innego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Meble do pokoju niemowlaka

ikea te systemy modulowe polecam u nas sie sprawdzaja juz rok czasu teraz przy szalonymm dwulatku

Ja zamówiłam takie:
http://baby-design.com.pl/Meble/Zestawy-mebli/Fino-pokoj-z-lozeczkiem-120.html
ale nie wiem, jeszcze czy będę zadowolona bo będą dopiero za 3 tygodnie.

Łóżeczko kupilam uzywane na allegro. I do dzis jestem bardzo zadowolona, chociaz super tanie nie bylo. Ponad 300 pln. Ale takie mi sie spodobalo ;)
Moge tylko doradzic zeby kupic jak najwieksze. I zeby nie skrzypialo :) (tak mialam z turystycznym)

My łóżeczko kupilismy Klups - model z którego pózniej robi sie tapczanik wiec starcza na dluzej
Na poczatku miałam dwie małe komody na ubranka, które dostałam od rodziców (akurat zmieniali meble)
Nową komodę i szafę z Ikei (ale nie dziecięce tylko normalne duże)
Przybornik z szufladami tez ikea
niski regał i stolik - teoretycznie ikea ale jest on z mojego starego pokoju

Teraz szykujemy się do zakupu duzego regału bo na tym małym brakuje juz miejsca i chyba znowy bedzie ikea.

Jakoś nie znalazłam nic w mebelkach typowo dziecięcych co by mi się bardzo spodobało - postawiłam na proste, jasne meble a pokój ozywiłam dodatkami kolorowymi.

wg mnie meble dla niemowlaka to trochę strata kasy tym bardziej ze sa strasznie drogie te ladne i porządne ,
wystarczy łożeczko i komoda/szafka na ciuszki jak dziecko ma 2-3 lata i tak trzeba znów przeorganizowac pokój a potem jak ma 6 to jeszcze raz bo szkoła i trzeba biurko a potem jak ma 10 lat to znow zmiana bo te co ma sa juz za małe i pewnie nie będzie chciał juz nic z typowo dzieciecych klimatów ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam wiem ze to rok temu pisałaś ale chciałam zapytać czy jesteś zadowlona z tych mebli?

Kupiłam tutaj http://sklep.meble-wisad.pl/206-meble. Świetna jakość, funkcjonalne, co najważniejsze drewniane. Dostawa sprawna, obsługa klienta miła i profesjonalna.

Inne tematy z forum

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...