skuteczna rehabilitacja (1) Bardzo polecam ze względu na skuteczne leczenie prowadzone przez zespół... Grażyna Pacjentka (1) Korzystałam z usług tej rehabilitacji, ogólnie jestem zadowolona.Trochę... Pacjentka zadowolona klientka (1) Korzystałam z rehabilitacji. Polecam z czystym sumieniem. klientka
ocena rehabilitacji (1) Miła obsługa,dobrzy fachowcy,rehabilitacja przebiega bez zastrzeżeń. Polecam. Teresa Polecam (1) Witam, serdecznie polecam. Fachowa, w pełni profesjonalna i bardzo miła... J.T. Ocena usług (1) Bardzo gorąco polecam Centrum Med-Red, nie po raz pierwszy korzystam z ich... Joanna polecam (1) Polecam - treściwie i kompetentnie. Widoczne efekty juz po kilku... L. ocena uslug rehab-terapeut. (1) Korzystalem z pomocy terapeutycznej w klinice Med-Reh 20 razy (maj, czerwiec... Mikael Foxenius Podzękowania (1) Dzień dobry, jestem po 2 tygodniowej rehabilitacji po zabiegu artroskopii... Rdaek Polecam. Bardzo. (1) Jestem pod OGROMNYM wrażeniem wiedzy Pani Klaudii. Nigdy wcześniej nie... Bartek Nie chce się wychodzić po zabiegu (1) Jestem klientem Centrum Med-Reh od kilku miesięcy. Szybka i miła obsługa,... zbyszek Ośrodek godny polecenia (1) Bardzo polecam ośrodek Med-Reh. Rehabilitanci wykazują się profesjonalizmem i... Maria Rehabilitacja w med-reh. (1) Super. Polecam. Joanna CREME DE LA CREME (1) Serdecznie dziekuje za profesjonalne podejscie do pacjenta. Od pierwszej... Wieslaw Pełny profesjonalizm (1) Dziękuję miłej fizjoterapeutce ( niestety nie znam imienia ) która w ciągu... Alan Bolon z UK Profesjonalizm i miła atmosfera- polecam! (1) Do Med-Rehu trafiłam na rehabilitację po skręceniu stawu skokowego i szczerze... Olga Zadowolona (1) Skończyłam cykl rehabilitacyjny i jestem zachwycona, efekty przerosły moje... Zadowolona Pacjentka Polecam placowke Med - Reh (1) Jeżeli szukasz dobrej i fachowej rehabilitacji to jest to idealne miejsce dla... Klaudia ocena i wrazenia (1) Zespol rehabilitantow stanowia Ludzie z wiedza na wysokim poziomie. Pacjent... A.G. Polecam !!! (1) Profesjonalna , fachowa , miła obsługa !!! Cały personel jest zawsze... Danusia