Najlepsi w 3mieście (1) Bardzo dobra opieka, dbałość o klienta, profesjonalna obsługa i leczenie.... bark lewy najlepsi! (1) Pełen profesjonalizm. Przemiła obsługa, punktualność, podejście do klienta... Karolina opinia (1) Wreszcie trafiłem na rehabilitację gdzie zabiegi które mnie zalecono oraz ich... krzysztof
być sprawną (1) Centrum profesjonalne w każdym calu i godne polecenia. Personel jest... Grażyna Wiesia - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa każdego kto potrzebuje pomocy w... Wiesia Polecam! (1) Gorąca polecam usługi w Med Reh! Profesjonalna kadra, miła atmosfera i... Jacek W PEŁNI PROFESJONALNA KLINIKA (1) Anielska obsługa - z ciężkim sercem zakończyłem rehabilitację :-) Jakość... Tomek Gorąco polecam MED - REH (1) Do placówki tej trafiłam ponad 2 lata temu z wyrokiem na operację kręgów... Mirosława Świetna jakość usług (1) Mimo, iż placówka jest mała to zatrudnia bardzo kompetentny personel. W... Michał Super polecam (1) Ludzie lludzie moze nie wiecie co sie stalo bylem chory i jak starzec... Ignacy Zabiegi rehabilitacyjne (1) Jestem pod wrażeniem kompetencji i wiedzy rehabilitanów, do swojej pracy... A. Drenaż limfatyczny u Pani Kasi- cudowne ręce z olbrzymią mocą:) (1) Dzięki Pani Kasi i jej cudownym dłoniom moja ręka jest w świetnym stanie.... Magda Rehabilitacja po skręceniu stawu skokowego (1) Jestem po trzecim skręceniu stawu skokowego, teraz wiem, że gdybym od razu... T. sp - opinia (1) Bardzo polecam zabiegi rehabiltacyjne. Miła atmosfera, kompetentna załoga i... sp Po prostu super ;) (1) miałęm 3 miesiące bule plecy i byłem u roznych schamanow. Dopiero po... Uncle_Escobar rehabilitacja naprawdę pomaga (1) Leczenie rozpoczęłam w listopadzie, w innym gabinecie, po miesiącu leczenia... D. BEATA - opinia (1) Niedawno korzystałam z zabiegów rehabilitacyjnych w tym Centrum- bardzo... BEATA Profesjonalna pomoc w trudnych przypadkach (1) Jestem po złmaniu stawu skokowego . Dzięki wysokiemu poziomowi wiedzy... Jarek Serdecznie polecam i dziękuję. (1) Bardzo przyjemne miejsce i przede wszystkim naprawdę zaangażowane osoby z... Grzegorz Profesjonalizm i kompetecja (1) Przeszedlem w Centrum Medyczno - Rehabilitacyjnym w sumie 60 ( a czeka mnie... Krzysztof Rogowski