Jacek - ocena (1) Znakomite miejsce na przywrócenie sprawności Jacek Jolanta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów fizjoterapii oraz z masaży i ćwiczeń po... Jolanta Arczi - ocena (1) Dziękuję za pomoc. Fizjoterapeuci z dużą wiedzą, pomocni, a do tego... Arczi
Sz - ocena (1) Bardzo skuteczne centrum rehabilitacji Sz Aleksandra - ocena (1) Profesjonalne i czysto. Aleksandra Artur - ocena (1) Sprawnie szybko i w przestępnych terminach i cenach Artur . - ocena (1) profesjonalne podejście do pacjenta, z pełną empatią . Anna - ocena (1) Polecam gorąco. Profesjonalne podejście, skuteczna pomoc, wyjaśnienie... Anna Mariusz - opinia (1) miła i kompetentna obsługa, jedyny problem to mało miejsc parkingowych... Mariusz Wioletta Pawłowska - opinia (1) Bardzo miła atmosfera. Pani recepcjonistka uśmiechnięta z empatią . Sama... Wioletta Pawłowska Aneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów fizjoterapii u pana Szymona,po każdej... Aneta Olga - opinia (1) polecam!!! Od wielu lat borykałam się z bólami kręgosłupa. Po pierwszych... Olga Krystyna Odorska - opinia (1) Szczególne uznanie dla p. Moniki U, dzięki jej terapii manualnej mogę obracać... Krystyna Odorska bardzo zadowolona pacjenta wspaniała klinika rechabilitacji (1) Z usług med-rech korzystam juz od 10 lat i nigdy sie nie zawiodłam.... Grazyna F. Zadowolony klient (2) Odbyłem rehabilitację w palcówce w Gdyni stawu barkowego, 20 zabiegów w... Robert Polecam bo warto! (2) Jestem bardzo zadowolona z 10 dniowej terapii.Czuje się o wiele lepiej oraz... Natalia Pełen profesjonalizm (2) Od blisku dwóch lat leczyłam problemy z kręgosłupem u różnych specjalistów i... Patrycja Polecam (2) Bardzo dobra i mila obsluga, nowe, czyste i zadbane pomieszczenia. Pacjent Polecam! (2) Trafiłem do Pani Emilii ze złożoną kontuzją uniemożliwiającą bieganie. Kilku... Jarek Po złamaniu... (2) Niebywałe miejsce! Mój powrót do sprawności zawdzięczam fizykoterapii... Sebastian