W końcu białe! (1) Od lat zmagałam się z żółtymi zębami, nienawidziłam się uśmiechać, dzięki... Nowakowska Znakomite usługi (1) Korzystałam z wielu usług kosmetycznych w tym gabinecie, tak na twarz jak i... Ania K. mistrz Waldemar Placek (1) Gdy poszłam z wizytą do profesora uwierzylam że wszystko jest... grazia
Polecam!!! (1) Polecam!!! Jestem z siebie dumna, że się przełamałam. Wreszcie pozbyłam się... Mrówka Byłam, wybieliłam i ciesze się białym uśmiechem! (1) Białe zęby były dla mnie zawsze w sferze marzeń. Piłam hektolitrami herbatę i... KatarzynaCzaj POLECAM! (1) Profesjonalnie, skutecznie i bezpiecznie. Gorąco polecam wszystkim chcącym... Marlena88 Najlepsze miejsce w 3-miescie (2) Kiedy odwiedzam Polske to od czasu do czasu zrobie sobie cos ot tak --dla... Andrzej Medycyna Estetyczna Lipoliza (3) Witam ,jestem po kolejnym zabiegu lipolizy ,który miałam przeprowadzany w... jaggoda Godny polecenia (2) Dla wielu osób może to być kontrowersyjne, ale całe szczęście w sieci można... Witek usuwanie blizny (1) Po nieciekawie wyglądającej bliźnie nie ma już śladu. Laser zrobił swoje. To... larenka Medycyna estetyczna (2) Korzystam z usług Pani Doktor od kilku lat , nigdy pod żadnym względem się... Iwona Jestem zadowolona (1) Po nieudanym zabiegu wypełniania doliny łez Restyline w Dworze Kuźniczki w... Natka Super Efekt (1) Polecam zabiegi u Pani doktor ponieważ z taką życzliwością, cierpliwością i... karolina Profesjonalna (1) Jestem wieloletnią zadowoloną klientką Pani Doktor. Razem przeszłyśmy od... Justyna super lekarz (1) Lekarz z bardzo fajnym podejściem do pacjenta, profesjonalnie,niedrogo i... Joanna Usta (1) Powiększyłam sobie usta u dr. Fleszara, usta są super, naturalne, choć nie... Paula Miło i Profesjonalnie (1) Chciałam się podzielić moją opinią odnośnie gabinetu do którego trafiłam... Anna polecam (2) Pani Iwona przywróciła moim ustom naturalny i piękny kształt co zostało... marzena kaciki ust (1) Jestem bardzo zadowolona z efektow podniesienia kocikow ust kwasem... mariola Peeling VI Peel - PO PROSTU REWELACJA!!! (1) Polecam wszystkim peeling VI Peel. Naprawdę warto. Jestem weteranem... Doris