odmłodzony (1) Gdyby nie żona to pewnie miałbym dalej miałbym niezłe problemy ze skórą.... Marek gorąco polecam (1) Byłam pierwszy raz poleciła mi przyjaciółka. Troche strach ale na miejscu... Ilona Młodsza bez skalpela :))) (1) Polecam, nie spodziewałam się takich efektów w moim wieku! Naprawdę warto. bmalaga
Rewelacja! (1) Zdecydowanie polecam gabinet Bezskalpela.pl, zaintrygowała mnie sama nazwa,... Kasia Rymanowska Rewelacja (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam wykonywanie zabiegów w tym gabinecie.... Dagmara Polecam zabiegi w zakresie medycyny estetycznej !!! (1) Należę do stałych klientek Dr Kobylińskiej i regularnie korzystam z zabiegów... Iwona Polecam!!! (1) Było to moje pierwsze doświadczenie a propo tego typu zabiegów.... sol blizny potrądzikowe (1) polecam miałem 2 zabiegi laserem ablacyjnym na blizny potrądzikowe, idąc na... Michał84 Rewelacja (1) Byłam na 2 zabiegach depilacji pach w tym gabinecie I nie odrastają mi włosy!... Joasia Usługi godne polecenia !!! (1) Od lat mam problemy z trądzikiem, odwiedziłam już wielu dermatologów ale... Agata Buń - opinia (1) Wybrałem się za namową mojej dziewczyny Mam problem z wrastającymi włoskami... Buń Profesjonalizm na wysokim poziomie (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów wykonanych przez panią doktor Izabelę... paulina Absolutnie tak. (1) Osobiście jestem zachwycona. Wykupiłam dwa zabiegi depilacji, i muszę... Aneta N. Polecam (1) Zabieg całkowicie bezbolesny, wręcz przyjemny :) Ku mojemu zaskoczeniu efekty... Mała A ja polecam i jestem zadowolona! (1) Rania-myślę,że piszesz dziwne rzeczy.Ja też kupiłam po dwa bony na Groupon na... Aleksandra T. POLECAM osobom z Trójmiasta i przyjezdnym!!! (1) Będąc w Gdyni skorzystałam z polecenia znajomych, odwiedziłam Derm-Al i... Urszula Makosz Duzy plus (1) Skorzystalam z pedicure medycznego i jestem bardzo zadowolona z samego... Ala Bardzo Polecam ! (1) Bardzo Polecam ! Halina Janasiak Specjalista godny polecenia (1) Witam. Byłam u Profesora Placka w Dermarcie. Zabiegi dotyczyły medycyny... Monika Serdecznie polecam!! (1) Od niedawna mieszkam w Gdyni i jak każda dbająca o siebie kobieta udałam się... Maria